Valborg & mösspåtagning

2009-04-30 @ 17:59:16
Suparhelg? För många andra kanske, men inte för mig. En cider eller två kanske. Tanken på att vara bakis eller allmänt trött på min egen födelsedag är inte så lockande. Jag har inga planer, men jag vill ändå inte spendera min födelsedag med att ligga i soffan och stirra på film. Någon måtta får det vara!
Fast på tal om planer kanske det blir någon impulsmiddag, vad vet jag? Helene tänker ju tydligen våldgästa mig! :D Fast det blir ju inte så mycket till våldgästning när jag vet om det... Haha, men det blir nog bra. Jag känner mig i alla fall omtyckt när folk är mer pepp på att göra nåt på min födelsedag än vad jag är. Det tackar man för! <3

Picknick ikväll då. Ska bli mys. Lär väl inte stanna så länge dock, då kusinerna från Öland (äntligen) kommer upp. Det ska bli kul att träffa dem, ta mig sjutton nästan ett år sedan! Så sällan brukar vi faktiskt inte träffas.. Det brukar åtminstone bli två eller tre gånger om året. Så det ska bli kul, även om det bara blir en kort visit.

Nu ska jag nog ta och städa. Det behövs, måste jag säga.
Ta det lugnt ikväll, och ha det så skoj!
Pussas

FujiFilm och Tack till klasskompisarna!

2009-04-28 @ 21:06:57
Eller nåt.. Jag har hur som helst framkallat ett par bilder, som jag tagit med digitalkameran. Att framkalla 28 bilder kostade 47 kr, varav 29 kr var portot. Borde ha framkallat fler när jag ändå var på gång, men jag känner inte någon större förlust. Jag tycker det var ett kap!

Och bilderna ja. Så bra de blev! Jag är otroligt nöjd! Och det är något speciellt med att sitta och hålla bilder i handen. Fy för det digitala, faktiskt. Mm, jag får världens myskänsla av riktiga brev och fotografier och sånt där. Mys!

Sen vill jag även Tacka ALLA som hjälpt till att köpa biljetter till studentskivan. Jag har verkligen haft panik, och nu känns det så otroligt skönt, då vi har sålt det vi måste sälja. Tack tack tack! Det kommer bli en skitkul fest! :D

De Tre Musketörerna

2009-04-25 @ 22:41:11
Jaa, den här helgen har varit... sådär. Aptrist faktiskt. Men imorgon hoppas jag det blir bättre. Och nästa helg ska inte bli tråkig. Det får den inte bli. Valborg och mösspåtagning, min födelsedag, föreställning, ölands-släkt. Den Ska bli bra.


Och idag har jag varit med mamma och pappa på Stadsteatern och sett De Tre Musketörerna. Jag säger bara en sak; Har ni inte sett den? SE DEN! Helt underbar föreställning! Jag ska absolut se den igen! Musiken var genialisk och helt att dö för, scenografin var riktigt cool, skådespeleriet underbart. Stående ovasioner!

Så bara in och skaffa biljett med er!

Stresskivan AB

2009-04-25 @ 00:29:18
Jaa idag har jag och Katinka panikat över studentskivan. Vi har fått lite problem, och varit tvungen att sitta och ringa runt till halva trean för att saker och ting KANSKE ska ordna sig. Men de bara måste fixa sig. Det bara måste..

Hur som helst. Prövade mig på att fixa en snygg frisyr med locktången jag fått låna av min kära vän Lilla Fluff. Det gick åt skogen. Så jag får antingen träna, eller hitta på en annan snygg frisyr att ha på studenten. Måste ju se bra ut med mössa också... Och så måste jag kommer på nåt att ha på mig på studentskivan, som är om drygt en vecka. Och om 6 dagar fyller jag år. Jag har faktiskt knappt tänkt på det. Väldigt ovanligt för att vara jag.

Tillbaka från London!

2009-04-23 @ 21:05:52
Igår kväll kom jag hem från London. Både skönt och tråkigt på samma gång. Skönt att vara hemma, men jag har haft så himla roligt så jag hade inte haft något emot att stanna! 20 grader varmt, sol, härliga människor, en härlig stad, shopping, musikal. Kan inte bli bättre!

Vandrarhemmet var lite halvsunkigt, så det var väl tur att vi inte var där så mycket. Jag har fått se det jag ville se, jag har hittat mango-te, och en billig och snygg studentklänning! Helt suveränt!! Har fått se Big Ben, åkt The London Eye, hälsat på The BRIT School. Och vi såg musikalen Spring Awakening. SJUUKT BRA! Jag grät igenom hela andra akten. Sååå bra, jag vill tillbaka och se den igen.

Jag och Oscar tog närmare 240 bilder med hans kamera, men det känns lite löjligt att lägga upp alla, så jag har valt några få. Enjoy! :D
 


London, here we come!

2009-04-19 @ 12:20:48
Yes, snart bär det av. Ska om ett litet tag åka och Dårfinka mig, efter det bär det av som ett spjut till Arlanda, för en resa till inget mindre än London! Jag är såå pepp, var uppe halva natten och packade. Och för en gångs skull tror jag inte jag har med mig massa onödiga saker. Någon onödig sak kanske, men inte halva resväskan precis. Gud, så stolt jag är. Jag som är världssämst på att packa.

Men så ligger det till! Ni får ha det så gött, för det ska baske mig jag ha :D

Kärlek!

Omotiverad, men stressad.

2009-04-17 @ 18:15:27
Folk skulle ha köpt biljetter till studentskivan senast idag. Folk sa att de SKULLE, men inget har hänt. Förutom tre personer, varav två var mina kompisar jag tvingade möta mig. Det är lite jobbigt, när man inte sålt antalet biljetter man ska. Men det SKA lyckas till slut! Jag vet det bara...

Och på söndag bär det av till London med Eng C-gruppen. Skitkul! Det, Dårfinkar & Dönickar och studenten är det enda jag ser fram, och kan peppa mig själv till just nu. Allting annat är bara nere på botten. Läxor, omtapetsering av mitt rum, städning, musicerandet - det är bara en stor röra av saker jag inte kan bry mig mindre om just nu. Så det så...

Förresten..! För er som har Spotify tycker jag att ni kan lyssna på detta. En riktigt upplyftande låt ;)
Och för er som inte har Spotify kan ni lyssna på samma låt här!

Ciao!

13 april

2009-04-13 @ 21:30:02
Måndag kväll. Imorgon är det skolan igen. Känner mig ju föga road. Men på onsdag är det dårfinkeri igen, och på söndag bär det av till London i tre dagar! Kan knapp bärga mig. Jag blir helt till mig varje gång jag tänker på det. Det blir nog jätteroligt!

Och jag ska försöka få mina föräldrar att köpa mig en konsertbiljett i födelsedagspresent. Sen ska jag hitta någon som vill gå med mig och titta. Men det är en annan femma, haha.



Vad tycker ni om detta förresten?

Saturday, sunny saturday!

2009-04-11 @ 00:04:24
Jag hade tänkt skriva något... inte så glatt. Tror jag hade tänkt att klaga på mitt schampoo som gett mig mjäll och annat otrevligt. Men det får bli ett senare problem, för jag blev aspepp!!! Jag och Helene ska ta oss till Norrtälje imorgon, någonstans, sätta oss och picknicka och ha det allmänt mysigt. Det ska bli så sjukt trevligt! Och det ska ju bli finfint väder imorgon, så just nu sitter jag och hoppar i stolen av glädje och... Ja!

Jag har spenderat 1½ dag åt att deppa och ha ångest, så en sån här dag behöver jag! BÄST!

Tjo flöjt, och Glad Påsk! ♥

Vi dårfinkar...

2009-04-09 @ 17:17:34
Hade föreställning idag. Jag var inte särskilt pepp. Men det är kul ändå, folk är så härliga och.. jaa, det är så kul! Fick ont i halsen dock, och jag tyckte att jag sjöng väldigt surt. Men Martin kom och sade efter att "vad bra ni sjöng idag!" Så jag antar att det inte hördes ut, vilket är bra! Så då känns det inte riktigt lika illa. Även om man var opepp. Nu är jag hemma igen, och önskar jag var en sån som kunde sova mitt på dagen. Vilket jag inte kan, men jag VILL. Det ska mycket till för att jag ska kunna sova mitt på dagen. Inte ens en liten tupplur kan jag ta. Vilket jag tror att jag skulle må bra av. Men men!

Och kusinen har blivit utskriven från sjukhuset idag! Så skönt att höra!  :D

I ♥ skrubbhandskar

2009-04-05 @ 18:53:48
Jag tog nyss en nästan onödigt lång dusch, och använde mig av mina små kära vänner Skrubbhandskarna. Det är sällan jag känner att min hy är så ren, som när jag använt skrubbhandskarna. Helt otroliga saker. Vad säger ni om dessa undrens verk? :) Jag måste säga att jag älskar dem i alla fall!

Ny design och musikal i massor

2009-04-04 @ 00:06:32
Ja, har ny design. Ingen aning om vad jag har gjort, jag hade tråkigt nån dag i alla fall. Säg gärna vad ni tycker dock!

Hur som.. Jag får abstinens av D&D, vill vara där och köra hela, hela tiden! Jag var även och såg på Hair idag. Gud vad jag också vill... Jag vill stå i ramljuset. Jag älskar D&D, har kul heeeela tiden. Men jag vill fasen inte stå osynlig i skuggorna. Jag vill synas på scen. Det är ju där jag trivs så bra!! Gahh, det är illa nu alltså, haha!

RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com