Sommaren är.. ja, alldeles för kort.

2009-08-26 @ 02:35:35
Sommaren är inte slut. Inte ännu. Jo, det är den. Egentligen. Men det hindrade inte mig från att gå och bada i morse! Fast det var, som min farbror kallar det, 'te påse-versionen'. Dvs plums i, och upp igen. Hans nya smeknamn på mig är Lipton... Men det var uppfriskande och skönt! :) Känns stört dock.. Att sommaren är slut och man.. gör ingenting. Söker jobb, förvisso. Men det är så annorlunda, alltihop. Alla bara ränner omkring och gör saker, medan man själv är helt sysslolös.

Anyway, hoppas ni har det gött. Peace out <3


Arbetslös? Nej, arbetssökande!

2009-08-17 @ 16:32:28
Var på Arbetsförmedlingen idag, för första gången ever. Ska tillbaka om en vecka. Lockar INTE, men vad sjutton. Dit ska man.. Har på allvar gått från arbetslös till arbetssökande. Nu ska det bli hus i helvete, alltså! Ska söka utav bara fan. Jag bara ska ha ett jobb. Jag är positiv, jag vägrar tro att jag INTE kan få ett jobb, på grund av en ekonomisk kris, och hög arbetslöshet. Jag vägrar vara en av de där procenten som inte får något jobb. Jag vägrar vara negativt inställd. Så enkelt är det.
Hur går det för er andra arbetssökande?

Nu fortsätter mitt "vuxna" liv, för nu ska jag ner i tvättstugan. Haha! Vuxet värre.

Ha det bra, skriv en rad, en åsikt, en tanke, ett ord. Även jag och min blogg vill veta att ni lever.

Ciao!

Allt och inget. Å andra sidan... inget.

2009-08-13 @ 21:05:47
Jag är otroligt inaktiv, men jag tycker faktiskt det är ganska skönt. Slippa det digitala lite mer. I like it!

Hur som, sen sist har jag varit i Lysekil, jobbat tre veckor, jobbar min sista dag imorgon. Sen bär det av till arbetsförmedlingen, för att påbörja mitt nya liv som "arbetssökande". Söka jobb. Söka, söka, söka. Vi får se hur det går, jag är positiv till det hela. Jag tror inte att det är "omöjligt", som vissa säger. Det gäller bara att ge sig fan på att man ska ha det där jobbet. I've got faith!

Hoho.

Nej ni! Nu kilar jag vidare igen. Lycka till med ert!
Puss

RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com