Plötsligt small det.

2009-12-17 @ 16:50:26
Det small verkligen. Förkylningen, snön, minusgraderna, vintern - de bara kom från ingenstans. Det är helt galet.

Men det är faktiskt lite mysigt med snön. Jag har svårt för småfjuttet som smälter bort under en dag. Så det här med drivor av snö, det är så vinter ska vara. Allt eller inget är det som gäller för mig, när det gäller snö.

<3

Förkylning på väg!

2009-12-15 @ 12:16:36
Jag håller på att bli förkyld. Det är helt värdelöst! Jag som äntligen börjat få saker att göra! Det kanske är just därför jag blitt förkyld, förstås. Men men..

Förhoppningsvis kommer vår fastighetsskötare och kan hjälpa till och borra lite hål, så jag kan få upp gardinerna i mitt rum. Då blir det nog riktigt fint och dant, tror jag. Men vi får se om han kommer, det har ju snöat en massa, och gör ännu, så han kanske har fullt upp på annat håll. Det märker vi.

Snart kommer pappa från affären - han rapporterade lussebullar. I don't mind. Lite te, lite lussebulle. Det gör nog susen mot förkylning!

<3

Idol 2009

2009-12-11 @ 16:37:12
Ikväll är det Idol-final! Spännande värre!

Calle eller Erik, vem vinner? ;)

<3


Jag vill bli...

2009-12-10 @ 11:58:01
Bäst.

Vad jag vill bli bäst på vet jag inte, men bäst - det vill jag bli. :)


<3

Yo yo yo

2009-12-07 @ 16:14:01
What's hangin'?

Har haft en släng deppighet lurandes över mig ett tag. Rejält trist, man orkar inte riktigt bry sig om.. ja, någonting över huvud taget. Och energin! Den är ju som bortblåst, och det är verkligen itne det man behöver när dagarna blir mörkare och mörkare.

På tal om det! Jag har nedräkning till vintersolståndet, för då vänder det! Jag behöver verkligen att det blir ljusare, så nu har jag nedräkning. Och vet ni vad? 15 dagar kvar tills varje dag blir ljusare och ljusare. Alltså 14 dagar kvar till vintersolståndet. Det kan jag absolut stå ut med!


Men hur som. Fortfarande arbetslös (tjoho - nej). MEN jag har däremot tagit mig till KompetensTorget, som ska se till att jag får coachning och allt det där. Nu jäklar ska det hända nåt. Känns asskönt. Och om jag vill kan jag träna gratis varje dag fram till nyår. Förhoppningvis kan jag göra det på Eriksdaglsbadet efter nyår, men det återstår att se. Men det verkar bra hur som helst.


Nu vet jag inte vad mer jag ska skriva. Men vi avslutar med att sammanfatta lite med en +/- - lista.

- Vintern :c
+ Vännerna
- Arbetslöshet
+ KompetensTorget (jag har goda aningar)
- Eventuell köldallergi :((((( (och folk undrar varför jag hatar vintern. Depp + dåliga reaktioner på kyla = INTE KUL!)
+ Musikalen! :D
+ Mitt rum ^^
+ All bra musik jag hittat på Spottan! :D

That's it.
Ta hand om er själva, och varandra
<3

RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com