31 januari

2009-01-31 @ 19:45:07
Ja hurrni, snart är det februari. Det går ganska snabbt faktiskt. Jag sitter och gnäller över att jag vill ta studenten. Snart kommer det vara studentdagen, och jag kommer knappt förstå det. Troligtvis.. Men det är som sagt snart februari, inte juni.

Men ännu är det januari. Och det var en ganska fin dag faktiskt. Jag och Bella var ute och promenerade två och en halv timme idag, riktigt trevligt. Och igår kväll var förutom Bella även Oscar, Helene och Maria hemma hos mig. Oerhört trevligt och roligt! Och jag vann på Monopol! Det händer inte ofta, må jag säga!

Och Oscar är en sån räddaren i nöden och lånar ut sin kamera till mig, som jag kan använda till mitt projektarbete. Tusen tack, säger jag bara! Det gjorde mig riktigt glad. Nu ska jag bara komma igång med själva projektarbetet. Men det ska nog gå bra! Hoppas jag.. JO, det gör det! Nu ska man vara positiv här! Kom ihåg det; var positiv!

Ciaoser!

Balkongrenovering = huvudvärk!

2009-01-29 @ 14:24:00
Hela min lägenhet vibrerar. Alla balkonger i hela huset (dvs 54 stycken) ska renoveras, och det kommer ta ett tag. Det mullrar och bullrar, och byggarbetarna sjunger falsk latinosång utanför mitt vardagsrumsfönster (som jag inte vågar gå förbi när de är där), och jag har ont i huvudet ungefär 24/7. Och mitt i allt detta måste jag plugga. Det känns inte alls lockande måste jag säga. Jag hör inte ens min musik, som jag sitter precis bredvid, men jag fryser för mycket för att våga mig ut i kylan och promenera. Men bara en och en halv timme kvar till de slutar för dagen! Lyllo mig! Jag kanske ska köra mp3spelaren, gigantiska hörlurar och ta en städningstur under tiden? Det kan ju vara nåt...

Ciaoser!

28 januari

2009-01-28 @ 20:55:31
Det är onsdag, och jag känner att det borde ha varit helg för två dagar sen. Så trött är jag på den här veckan. Skolveckan. Allting som inte har med skolan att göra känns toppen! Men skolan suger verkligen musten ur mig just nu. Men en positiv grej är att jag tror jag har börjat komma igång med mitt projektarbete! Bättre sent än aldrig, right?

Anyways, hoppas allt är bra hos er! Ciao.

26 januari

2009-01-26 @ 13:16:01
Skola idag då. Gick jag? Nej. Jag kände noll motivation och ork, mådde illa av flertalet anledningar, och struntade därför i skolan. Jag hade ändå bara en lektion.. Jag kan erkänna att jag troligtvis inte skulle ha dött om jag gått till skolan, men jag dör ju inte av att stanna hemma en dag heller. Tvärtom, jag tror jag behöver det för att pigga på mig lite och bli lite gladare, kurera stackars magen lite. Imorgon blir det skola dock, då har jag viktigare saker än jag hade idag.

Som ensemble... Vi ska ha med oss en låt, som vi har plankat. Ett Problem; jag har inte plankat någon låt. Men känner jag min klass rätt kommer jag inte vara ensam! Det är dessutom inte så lätt att bestämma en låt då man inte vet vilka man kommer få i sin grupp. Lärarna är... ja, det finns lite olika benämningar.

Hur som, jag orkade inte skolan, jag sket i skolan (gör inte så ^^), och nu ska jag istället kolla på film. Mitt internet bråkar ändå med mig så det står härliga till!

Vi hörs och görs!

Kalas så det står härliga till

2009-01-25 @ 20:47:20
Jag känner mig helt utpumpad!

Till att börja med har jag gått med spänningshuvudvärk fram och tillbaka hela veckan. Bara det blir man trött av.. Och jag har under veckan tränat, varit ond mot min mage och bara varit allmänt trött. Jag var hemma och tog det lugnt i fredags, och det behövde jag. Igår var jag hos Lena och Cindy på kalas med mamma. Vi hade väl inte tänkt att stanna så länge, men vi fastnade i vinet och dansmattorna. Det var riktigt trevligt, men vi kom inte hem förrän bort mot halv elva rycket, på kvällen.

Förresten.. Jag är avundsjuk. Och jag vill flytta hemifrån. Fast det är inget nytt, haha! Lena och Cindy har flyttat in i en helfräsch, ny lägenhet! Så himla fint, och jag blir ju bra avis! Men min tid kommer! Det var så himla mysigt bara :)

Anyways, idag har jag vaknat, städat, diskat, handlat, bakat, duschat, städat, lekt med systerdottern, hjälpt till med maten, och varit social. Det tär på krafterna! Så nu är jag ganska trött. Jag känner inte alls för att gå till skolan imorgon. Men det är ju som det är.

Jag anser mig ha haft en bra helg i alla fall, och förhoppningsvis blir nästa helg bra också! Siktar ju på att ha filmkväll på fredag! Det ska bli skööj!

Ciao <3

Musikspelaren!

2009-01-23 @ 17:23:27
Om ni är här och kikar ofta kan ni se att det har blivit ytterligare några ändringar på designen. Fixat headern, ändrat texten och sist men inte minst; musikspelaren!

Jag har lagt in lite olika låtar som jag för tillfället tycker om eller lyssnar mycket på. Förhoppningsvis finns det någon låt som lockar er, om inte har ni i alla fall fått reda på lite om min musiksmak :)

Musiken kan nog ändras till och från, då jag lyssnar på det mesta, så kolla ibland :)

Så vill ni lyssna på mitt lilla urval så är det bara att köra igång på 'play' och njuta! Ni får även slänga iväg en kommentar om era åsikter om designen. T ex om texten är svårläst, om färgerna är konstiga eller om något ni tycker om. Uppskattar konstruktiv kritik, det kommer mer ändringar längre fram! Men ha i åtanke att jag är ganska ny på det här, tack.

Trevlig helg så länge ;)

21 januari

2009-01-21 @ 22:03:28
Idag fyller modren år; grattis! Och idag fyller Malin år; grattis! :D

Jag har varit ganska blank idag.. varit trött, inte orkat, inte velat. Basgruppsmötet var ovärt, håltimmen var dock sjukt kul. Mestadels tack vare Helene och Oscar, och rumphoppningen och 100 m vodkadropp :D Helt underbart! Så mycket har jag inte skrattat på länge, jag trodde jag skulle hamna i någon slags andnöd. Härligt =)
Pianolektionen gick bra, fick en ny låt att öva på. Engelska gick åt skogen, och det var jättejobbig, för jag hade huvudvärk, och visste inte alls vad jag skulle skriva.

Kan även påpeka att alla klubbar som jag och Johan inte är med i, de klubbarna kan ta sig ^^

Men dagen är över. Imorgn är det Arbetsmiljö och Säkerhets-lektion, sånglektion (._.), sen snabbt hem och fixa och äta, sen till dansen! yay :D Måste hitta mina braiga skor dock.. Tyckte inte de jag hade förra gången fungerade så bra. Men de gick an i alla fall :D Och sen är det fredag och heeeelg! Jag längtar =)

Som Truman säger; "Good morning! And if I don't see ya; good afternoon, good evening and goodnight!" (The Truman Show, 1998. The Truman Show - Internet Move Database)

20 januari

2009-01-20 @ 21:37:49
Jag har inte orkat skriva så mycket märker jag. Men det är ju som det är, man har sina upp och nergångar. Just nu är jag väl neråt, antar jag, jag har mina anledningar. Och jag tänkte att jag hade jättemycket att skriva, men nu när jag sitter här har jag nada. Jag kan inte ens dra mig till minnes vad jag har gjort sen jag sist skrev ett inlägg. Och jag kommer inte på något annat. Men jag kommer väl igen antar jag, haha! Det här blev ju kort och meningslöst, men anyhow.

Until next time; Smell ya!

17 januari

2009-01-17 @ 22:16:35
Först och främst vill jag bara gratta min undebara kusin på 19-årsdagen! Grattis i mångfald till dig!

Seeeen. Så har jag egentligen inte mycket mer att skriva, jag kände bara för att skriva något. Jag har inte gjort så mycket idag, för jag har inte känt mig så pigg. Men imorgon, då blir det röra på mig! Jag hade tänkt att gå ut och promenera imorgon, men Ami ringde mig och påminde mig så vänligen om att jag och hon Faktiskt ska till Danscenter och utnyttja deras Öppet hus och dansa gratis! Det blir trevligt. Och jag kommer nog vara slut efteråt, men kul ska det bli!

Efter det kommer jag troligtvis gå hem och ha söndagsångest, som varje vecka. Söndagar är verkligen helt värdelösa dagar. JagvilltastudentenjagvilltastudentenjagvilltastudentenNU *göra löjlig segerdans*. Men men... 137 dagar, 14 timmar och 43 minuter kvar! Hah.. ^^

Ciao!

Människan är inget innedjur!

2009-01-16 @ 14:02:34
Halva januari har gått, solen skiner och stannar faktiskt uppe till i alla fall tre på eftermiddagen, och går upp hyfsat tidigt på morgnarna. Tiden går fort! Och det känns så skönt, men jag är ändå smått panikslagen. Jag har kommet ingenstans med mitt projektarbete, jag vet inte ens vad och hur jag ska göra. Jag känner mig totalt pank, med tanke på att det är massa studentsaker och busskort som ska betalas, plus att min bästaste bästis fyller myndig i början av mars! Det måste man ju lägga lite cash på! Så det är en bitterljuv känsla inom mig. Men idag skiner solen, så då är jag glad!

Och igår var jag och dansade med MaryMary, och jag tyckte det var skitkul! Jag har inte dansat på jättejättelänge, och jag brinner verkligen för det. Högst på tiden var det också! Jag har märkt att jag har dålig kondis, dålig uthållighet, dålig balans, dålig koordinationsförmåga och är läskigt stel. Allt det där hade jag åtminstone LITE under kontroll på förut. Sen slutade jag dansa, och way down gick det!

Men det ska ju åtgärdas! Så det lär väl bli dans på torsdagar så ofta jag hinner, och nu när solen börjar titta fram mer och mer, och temperaturen börjar våga sig uppåt (även fast termometern visade -10 imorse) så lär jag försöka ta mig ut och jogga oftare också. Jag ska försöka ta som vana att ut och jogga eller powerwalka minst 2 dagar i veckan, och ha dansen 1 kväll i veckan. Jag tycker ju så mycket om att röra på mig, och jag personligen känner mig så himla mycket fräschare om jag är ute och rör på mig. Inte bara för träningens principer, utan just för att man får luft, och man får energi från solen, och kroppen mår bra och så. Vi människor är ju faktiskt byggda för att röra på oss, då får vi ta vara på det!

Hoppas ni har hand om er, ciao!

Tummen ner!

2009-01-13 @ 21:10:44
Jag har sagt det förr, men nu känner jag av det starkare än på länge; jag behöver en resa till en strand i solen. Blått hav, palmer, god mat, avkoppling. Jag har varit down and low typ ett tag nu. Allting bara suger. Och idag sög alltid lite mer. Ensemblegruppen är blä förutom Helene och Heidi, mentorgruppen är SKIT (jag får inte var med Korven längre ;__; SJUKT jävla taskigt att sära på oss ><) och mitt schema är åt HADKKFLADGHGAHKGAHLAGLHAGA och jag är fett deprimerad över mina sånglektioner och mitt projektarbete.
Så allting suger, och jag är otrevlig och tråkig! Jag känner lite att man får prata med mig på egen risk, om man inte orkar stå ut med mitt PMS'ande.. ._. Jag vill bara bort..

Ciao

11 januari

2009-01-11 @ 21:49:39
Jag är ganska dum egentligen. Jag är laktosintollerant, och så har jag druckit mjölk. Jag mår ganska illa nu. Faktum var att pappa gjorde te till mig, tog fel mjölk, och jag ansåg att jag kunde dricka skiten ändå. Det ångrar jag nu.. Jag inser i alla fall att jag är ganska bra på att hålla mig borta från mjölksaker annars, med tanke på att jag inte mått så här illa på ett tag nu. Usch!

Hur som, har inte orkat fixa mer på bloggen, har inte orkat så mycket alls faktiskt. Så ni får helt enkelt stå ut ^^

Hur har helgen varit? Min har varit redigt trevlig. Hade tjejkväll med Amsan och Lela i fredags. Vi var nästan löjligt tjejiga. Det blev god mat, hallonsuffléer, Hunk-memory, ansiktsmask, manikyr, Mamma Mia (Sing-a-long versionen såklart!) och lassvis med popcorn. Skitkul! Älskar de där tjejorna, always will!

Igår blev det hemma bara, Jessica kom på kvällen och åt frukt och bär med mig. Var ett tag sedan, då hon varit bortrest. Men trevligt som vanligt! Snart 18 års vänskap! Betyder Mest!

Och idag blev det slappt. Känner mig alltmänt slut och förkyld, hostar, snörvlar, ögon och näsa rinner. Usch.. Men jag gick ut och promenerade med en söt Katinka :) Det var riktigt trevligt, där vi gick bland grushögarna! Hoho ^^

Min helg, mina vänner. <3

Ciao!Dagens soluppgång

Blä

2009-01-08 @ 15:30:27

Idag är jag på otroligt dåligt humör. Jag är förkyld och har ont i ungefär varenda del av kroppen, fryser som en liten jag vet inte vad och är sur på ett och annat.

Inte nog med det slutade jag egentligen kl 14. Enda grejen är att min nästa lektion är kl 16.40-17.10. Så jag sitter i skolan för tillfället... Det känns inte så kul. Speciellt då jag har sång, och vi vet ju alla hur det kan låta om man sjunger när man är förkyld. Inte så härligt.

Men men, vi får väl se hur det går.

Jag ska väl gå och vandra fram och tillbaka i korridorerna några gånger.
Ciao! <3


7 januari

2009-01-07 @ 20:45:53
Som ni kanske kan se har jag påbörjat förvandlingen av min blogg. Jag har inte gjort mycket och det blev konstigt, men jag ska fixa och dona så gött jag bara kan. Jag är ju inte så high på allt det här, men jag lär mig ^^ Så ha tålamod, och hoppas ni orkar läsa bland byggdammet!

Idag har jag i vilket fall som helst börjat skolan igen. Var lite halvkasst, men håltimmen var sjukt kul! Falsksång is the shit!

Och FÖRKYLD är jag också. Woho! Jag vill bara ligga hemma och sussinanna. Men jag är självklart inte tillräckligt förkyld för att vara hemma. Men det är bara att gilla läget!


Nu ska jag nog ta mig en kopp te, kanske en värmande dusch, och sedan får vi se hur det går.
Tack och hej!
Och vem vet, det kanske är något nytt som ändrats nästa gång ni kikar in?

Ciao!

Billy Elliot

2009-01-05 @ 17:12:20
Har ni inte sett Billy Elliot? Gör det!
Jag har sett den många gånger förut. Har dock inte sett den på ett tag. Fram till nu. Och jag påmindes om hur bra den var. Jag tycker på fullt allvar att det är en av de bästa filmerna någonsin. Så berörande! Jag har suttit och gråtit i fyrtio minuter nu, den är så bra! Se den!Run - originalet eller covern?

2009-01-05 @ 02:13:48
Jag har en låt, som jag riktigt älskar. Run, heter den. Fin, hjärtlig, emotionell pop ni vet, sånt som jag gillar. Underbar helt enkelt. Jag tyckte att originalet av denna (Av Snow Patrol) är helt oslagbar. Men min kusin tipsade mig nyligen om en cover (Av Leona Lewis), som jag tycker är otroligt bra den med!

Så, vad tycker ni? Jag vill höra era åsikter!!

http://www.youtube.com/watch?v=0lL1rcRbGDw - Run, Snow Patrol
http://www.youtube.com/watch?v=pcpWQC9prm0 - Run, Leona Lewis

Jag kunde tyvärr inte lägga in små fina, enkla, klickbara videos. Men jag tror era fingrar klarar att kopiera och klistra in ett par webadresser. Jag är bara nyfiken på er åsikt, så kom igen, roa mig! :D

Bygg-bygg!

2009-01-04 @ 22:28:21
Jag TROR jag har förstått mig på vad problemet var. Fick fixa och dona lite. Så jag passar på att fortsätta. Jag kommer mixtra och pröva mig fram lite med designen på bloggen, och hoppas på att få ett SUPER resultat till slut. Till dess hoppas jag ni står ut med att det kanske ser lite konstigt ut, eller att det kanske byter utseende mycket. Jag provar mig som sagt fram ^^ Bästa sättet för ett bra resultat ^^

<3

Alltid är det något

2009-01-04 @ 12:39:57
Hurrni... Jag vet inte riktigt hur det ser ut för er, men för min egen del syns inte alla blogginlägg som jag gör. Igår kväll t ex lade jag upp ett, som börjar med en bild på min katt. Jag antog i början att det skulle ta ett tag för den att laddas upp, det gör ju det ibland. Men nu har det gått nästan tolv timmar. Tar det så lång tid? Jaja, ni kan väl vara snälla och slänga in en kommentar och säga om ni ser det eller inte?


Nu är klockan snart tjugo i ett, och det är en sjukt fin dag ute. Jag borde egentligen vara på landet just nu, men jag har blivit förkyld. Typiskt.. Så just nu ligger jag i soffan i långkalsonger och en tjocktröja. Slött, men när det är tio minusgrader utanför och jag är förkyld anser jag mig ha rätten att göra det, även mitt på dagen.

Jag var i alla fall ute och promenerade förut. Jag försökte ta några bilder, men jag har ju bara kassa kameror så jag vet inte hur det blev. Jag ska kolla det sen. Om jag fick någon bra lägger jag kanske upp något senare. Nu ska jag kolla på film och äta nudelsoppa!

Tjong i bulljongen!

Hupp

2009-01-03 @ 22:00:37

Så här har Majsan legat ungefär hela dagen. Förutom ett tag då hon gick åt åt, för att sedan gå tillbaka, sätta sig och vara nära på att somna sittandes, innan hon lade sig ner och somnade om. Hon är en sån där varelse som faktiskt tar 'gå i ide' på allvar. Hon är vanligtvis en utomhuskatt, men på vintern ligger hon i princip inomhus och sover 24/7.

Jag känner att jag vill göra samma sak. Jag vill bara ligga och sova till det blir varmare och soligare. Och om fyra dagar börjar jag skolan igen. Det känns inte så lockande. Plugg, massa skit med sånglektionerna (som jag äntligen funnit glädje för igen ;__;), skit med projektarbetet. Nej, jag vill inte helt enkelt.

Men imorgon ska jag, bror och föräldrar åka upp till mormor och morfar och hälsa på. Känner mig inte så sugen, men jag har inte varit där sen i somras, och jag borde göra nåt istället för att sitta hemma. Dessutom är det en bra början för att vrida tillbaka dygnet, som är helt åt skogen för tillfället.


Alltså.. i väntan på att Djävulen och jag ska börja på Kanal 5, sitter mamma och pappa och tittar på Dart. Vilken sport.. Och det sitter och man och ropar ut poängen på en bred engelska, som låter 'AIIIGHTYYfive!' och 'a hundred and FOOOOOOORTY!'. Det är väldigt roande. Man måste näsan höra det, haha.
Hoppas ni har en bra lördagkväll. Ciao!

2 januari

2009-01-02 @ 21:17:04
Heltrist dag. Jag har sovit lite för länge än vad jag borde, latat mig lite mer än jag borde. Jag har idag gått ner till affären, köpt timjan och oxbuljong, gått hem, latat mig, dammsugat, latat mig, ätit. Och nu är jag jätteuttråkad och har inget att göra. Jag skulle egentligen ha gått på AFRtF's (A Foolish Reaction to Fear) spelning, men jag skulle typ göra det med Helene, och Helene är typ jätteförkyld, och jag vill inte GÅ till Skarpnäck för att stå där själv. För jag har inget pluskort ännu, så mitt busskort gäller liksom inte. Så jag stannade hemma.

Ami smsade och tyckte att jag skulle komma och vara med på myskvällen de skulle ha, mest för att Vodka-Viktor ville träffa mig. Men att planka mig till Tekniska, eller att GÅ till tekniska är inte riktigt något alternativ för mig just nu. Så nej... Man blir verkligen begränsad utan busskort. På sommaren är det okej, då går jag mer än gärna, så länge jag inte har något tidspress. Men så här på vintern är det ju åt helvete om man inte har busskort. Och dyrt är det.. Huh!

Well well, så här sitter jag och tråkar, och lär göra ett tag till. Så... Mja.. ciao så länge!

Gott nytt!

2009-01-01 @ 16:06:11
Gott nytt år på er!
Hoppas ert nyårsfirande var till ert tycke! Det var i alla fall mitt, jag hade otroligt trevligt.

Jag var med ett gäng coola brudar hos Katinka och åt en otroligt god och trevlig middag, helmys (och Malin kommer bli tvingad att ge mig receptet på den där tårtan. Mumma!). Vet inte riktigt vad jag ska skriva om den, men det var jätteroligt i vilket fall som helst, och det var otroligt trevligt att träffa alla.

Sen drog jag, Rebecka och Helene hem till mig, och Gaby och Ami kom lite senare. Vi hade det mys hemma hos mig, och Helene... Jaa, underbart säger jag bara! Jag hade sjukt trevligt!

Tack alla som gjorde min kväll!

Jag tog inga bilder, för... jag kände inte riktigt för det faktiskt. Men jag kanske lånar en bild längre fram, av någon som faktiskt tog bild. Det återstår att se ;)

RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com