Denna nyfikenhet..

2009-06-18 @ 02:08:59
Jag känner inte att jag bloggar särskilt mycket. Inte särskilt intressant heller... Men ändå är det ungefär 3 personer (jag har nog världens mest tråkiga blogg) som dagligen kollar min blogg. Vilka är ni, haha!?

Nej, men dags för en smärre uppdatering. Har under mina två veckors lov; sett Figaros Bröllop på Parkteatern, varit med Helene och spelat in våra låtar från Kulturfestivalen, vänt på dygnet totalt, sett både Alex och Robertos band, firat Amis och Lenas student. Ja, jag vet inte.. nåt sånt i alla fall ^^

På fredag blir det midsommarfirande på Ekerö, landet på lördagen, Lysekil i mitten av juli, jobb i slutet av juli/början av augusti. Längre än så har jag inte planerat. Sen är hela mitt liv ett stort frågetecken. Hallelujah?

Take care, yeah? <3

So You Think You Can Dance!

2009-06-09 @ 21:08:16
Den 17e juni smäller det! Då är det dags för nya säsongen av So You Think You Can Dance, 21.55 på kanal5.


Jag vet att jag kommer sitta bänkad, det är ju ändå bland det bästa jag vet! Och hur är det med er? Ska ni titta? Och vad är ni mest intresserade och hoppfulla om att få se? :)

För jag har tagit studenten..!

2009-06-05 @ 02:25:09
Nu är det över och förbi. Nu är jag inte längre elev på Scengymnasiet. Nu har jag inte längre några aktuella klasskompisar. Nu har jag inte längre någonstans att gå varje dag. Nu är jag inte ens "mellan utbildningar". Just nu är jag bara arbetslös.

För jag har tagit studenten...

MEN FY FAN vad roligt jag har haft! Alla mina favoritmänniskor kom och firade mig, och jag fick fina presenter. Och jag fick ett stipendium från Stockholms Stadsteater, för "en konstnärlig utveckling under tre år på Scengymnasiet." Jag blev så otroligt rörd! :D Det var verkligen pricken över i:t på min dag ^^

RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com