Gud? Är det du?

2009-03-31 @ 20:54:54
Mina böner har blivit hörda! Inte för jag ber (jag är inte troende alls), men äntligen börjar mina förhoppningar om våren gå i uppfyllelse! +11 grader, sol på dagen. + 7 och regn på kvällen. Helt underbart. Vet ni hur mycket jag har saknat ett enkelt regn? Ingen snö, hagel, blandregn, utan bara enkelt regn, som inte sticks eller är kallt. Bara regn... Åh jag ler bara jag tänker på det. Nu börjar det verkligen hända grejor här!

Idag har jag förresten sett "Serendipity", eller "Om ödet får bestämma", som den så fint heter på svenska. Host... Vill ni läsa mer om filmen, kan ni göra det här. Det är riktigt en film i min smak. Dessutom ÄÄÄÄÄÄÄÄÄlskar (ja, ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR) jag John Cusack. Vilken underbar skådespelare vi har där! :) Har ni sett filmen? Eller nåt annat bra med John Cusack ni tycker jag ska se? Tell me! :D

Nu ska jag ta en kopp te och en passionsfrukt, och titta på de Desperata Hemmafruarna, som vanligt på Kanal 5 vid den här tiden.

Hjärtligaste!

Yo (i brist på annan rubrik)!

2009-03-29 @ 15:04:23
Shit vad galen gårdag. Kul, lite läskig men galen. Hursom.. blev utmanad av Linnéa att göra detta, so I do it!

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Louise
2. Ett ord på 4 bokstäver? Läsa
3. Flicknamn? Linda
4. Pojknamn? Lars
5. Yrke? Lärare
6. Färg? ljusgrön, haha
7. Klädesplagg? långkjol
8. Mat? Lax
9. Sak i badrummet? Lödder
10. Plats/stad? Lund
11. Orsak att vara sen? Lång gårdagkväll
12. Något man skriker? LÄGG AV!
13. Film? Livet är en schlager
14. Något man dricker? Läsk
15. Band? Lifehouse
16. Djur? Lama
17. Bil? Lexus
18. Sång? Losing

Utmanar... den som vill gör't :D

Let's Dance

2009-03-27 @ 22:42:38
Jaa, Magnus och Annika vann. Jättekul tycker jag!

Men jag måste bara lägga till att jag blev helt sjukt rörd av Laila och Tobias shownummer. Otroligt vackert! Nästan rörd till tårar.

Laila & Tobias - Shownummer

Partypooper!

2009-03-27 @ 21:10:10
Alltså jag har ju inte skrivit på ett tag nu.. Saknat mig? Haha, nej men allvarligt.. Jag har under veckan haft min premiär på Dårfinkar & Dönickar. Jag var lite körd i halsen och jag tyckte personligen att jag sjöng otroligt surt. Inte falskt, men lite surt. Men jag tycket det var otroligt roligt, så det gjorde ingenting, för min del!

Och jag skulle ha gått ut idag med de härliga tjejorna, var faktiskt sjukt peppad. Men sen kom tröttheten ikapp mig, tillsammans med en påminnelse om att jag inte har några pengar, och en förbannad snöstorm. Så jag tappade all lust jag äger och har...  Så här sitter jag; hemma på fredagkväll och tittar på Let's Dance-finalen. Höll på Morgan innan, men jag tycker Magnus och Annika ska vinna nu. Dels för att de verkar så härliga, och dels för att Annika kommit tvåa två år i rad. Nu är det hennes tur!

Jaja, jag hade inte tänkt sitta och diskutera Let's Dance. Men jag har inte så mycket mer att skriva. JO, jag skoja!! Vi ska åka till London! Ja, jag och resten av min engelska c-grupp. HELT SJUKT roligt! Gud så taggad jag är! Hur kunde jag nästan glömma det? WOHO!

Kärlek!

Partyhelg

2009-03-21 @ 18:25:15
Premiär på D&D igår, tyckte personligen att det gick sjukt bra. Tillhörande middag och fest efteråt. Smärta i nacken efter det, men jag har bara mig själv att skylla, så som jag stod och head-bangade, haha. Harry's ikväll också. Ska bli trevlig. Tänker nog inte bli lika sen ikväll dock. Kom hem vid fyra igår, det var lite jobbigt faktiskt. Men kul har jag haft.

Nerver, sömnbrist och Glädje!

2009-03-20 @ 00:12:30
Premiär på Dårfinkar & Dönickar imorgon. Taggad till tusen! Jag kör inte imorgon, men ändå!! Jag är Så trött, och det är TUNGT, men så jäkla kul. Scenen är mitt hem, där hör jag hemma. Strålkastaren min fristad. Så utblottad, så välkomnad. Svårt att förklara, men det är beroendeframkallande och helt FREAKIN' JÄKLA UNDERBART! :D

Nu kör vi!

Söndag 15 mars

2009-03-15 @ 16:10:52
Repetion. Film och mac & cheese med Helene. Melodifestival, chips, te och lite choklad med Helene, Linnéa och Katinka, otroligt kul flum efteråt. Underbar lördag med underbara människor! Ni betyder så mycket för mig! Tack!

Idag är det bara halva mars kvar. Nedräkning till studenten och sommaren? Inte alls!
Imorgon ska det bli 5-10 grader. Plus!
Ikväll ska jag på bio med Ami. Awsomeness!

Kärlek på er!

Första publikgenomdrag

2009-03-13 @ 18:55:51
Vi hade första publikgenomdragen med D&D idag. Tyckte det gick bättre än förväntat! Och jag blir alldeles lyrisk över en låt, så himla häftig! Gah, vad jag älskar det! :D

Designen!

2009-03-11 @ 20:23:11
Jaa, jag har suttit och lekt ett tag, och violá!

Känner mig lite stolt med tanke på att jag suger på allt sånt här, bildredigering och webdesign och allt vad det är. Men det gich hyfsat.

Vad tyckes?

Skona mig?

2009-03-09 @ 20:47:23
Den här dagen började bra, sen blev den sakta men säkert bara värre och värre. Nu vill jag bara försvinna långt bort. Och farsan sa att det skulle komma en dm snö imorgon. JAG GÅR INTE MED PÅ DET! Det ska bli vår nu!

Jag har egentligen inget att skriva, jag är bara så frustrerad, stressad, ledsen, trött, irriterad.. allt, just nu. Fy fan..

Kärlek till er.

7 mars

2009-03-07 @ 15:56:57
Värst vad kass jag blitt på att blogga av mig då! Men så kan det gå, alltså. Hur som. Har hänt jättemycket och ingenting sen sist och vet egentligen inte vad jag ska skriva om det, så jag struntar i det, haha. Det kommer nog sen. Just nu är hela huvudet bara ett kaos och jag vet inte hur jag själv tänker, så att försöka få ner det här känns lite Mission Impossible just nu.

Btw, har just läst ut "Landet bortom haven", boken jag köpte för ett antal veckor sedan. Den var riktigt bra faktiskt! Det var inte riktigt som jag förväntade mig att den skulle bli, men jag blev glatt överraskad. Både sorglig, hemsk, och otroligt fin på samma gång. Att rekommendera! Nu ska jag fortsätta mig igenom de böcker jag planerar att läsa. Just nu är det fyra stycken på tur. Underbart!

Hjärtligaste

Lång dag

2009-03-03 @ 22:50:36
Befann mig idag i skolan mellan 8.30 och 17.00. Fy fan.... Jag är helt körd. Att jag haft huvudvärk snart 7 timmar i sträck hjälper inte. Så nu ska jag sova. Vill bara påpeka hur trött och less jag är..

Tack och förlåt!

Våren är kommen

2009-03-01 @ 17:24:10
Så jag tjatar om det, men nu är det mars! I tidningen fanns bildbevis på vårens första tecken, och det har varit sol och klarblå himmel precis hela dagen. Man tackar för det!

Nu anser jag att sportlovet är slut. Klockan är snart tjugo över fem, på söndag eftermiddag. Jag ska plugga lite, sen ska jag titta på två program (One Tree Hill och Gossip Girl (jaa, jag vet att jag är oerhört tjejig, men det finns ju en anledning!)). Sen ska jag sova, och efter det är det dags för skolan igen. Men man måste ju bara älska vårterminen, då det bara är fem veckor till nästa lov.


Torsdagkvällen var sjukt trevligt, inte haft så roligt på länge. Det tackar man för! Fredagen spenderade jag med Helene, självklart oerhört roligt, har alltid roligt med den människan (hoppas bara Du vet det, Helene!). Lördag var tråkig, jag gjorde absolut ingenting, vilket kändes lite trist. Men vad sjutton. Idag har varit bra. Jag har varit i stan och köpt diadem och solglasögon, och tog en snabbfika med Oscar (aka, jag tog en kopp mango-te, och han tog en kopp av sin bästa vän latten). Väldigt trevligt!

Och nu så fortsätter söndagkvällen som den gör varje vecka; långsam, seg, lite ångestfylld inför kommande veckan och speciellt morgondagens kamp att ta sig upp, och ännu lite mer seg.

Hjärtligaste!

RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com