Äntligen sommarvärme!

2009-05-31 @ 12:00:02
Kändes som om det aldrig skulle komma, de där temperaturerna som får en att nästan vilja gå IN istället för UT. Men det är faktiskt riktigt skönt ute, man kan ju gå i bara linne och t-shirt utan att det blir för kallt.

I mitt fall är det skönt om man rör på sig, till exempel promenerar. Jag vill gå ut och jogga, men jag tror inte min kropp kommer tycka om det i den här värmen. Så jag ska snart ut och promenera. Måste ju faktiskt gå och handla snart ändå, då kan jag lika gärna ta en omväg till affären.

Vad gör ni på en helg som innehåller sommarvärme?


Ps. det ser även ut som att det blir regn under natten till min studentdag, och sedan bara molningt och runt 12 grader på dagen. HELT OKEJ för min del, bara det itne regnar!

Snart smäller det

2009-05-28 @ 20:28:35
Idag är det precis en vecka kvar till jag tar studenten. Jag tror jag har allting klart, måste bara kolla på att alla inbjudningar till mottagningen kommit ut.
Köpte dessutom ett par grymt snygga skor igår (skrev tydligen "imorgon" först...). Såg dem på nätet, men hittade den sedan på Skopunkten, vilket kap! Ska försöka lägga upp nån bild sen. Ruggigt snygga är de!

Och ikväll, när jag tvättat klart ska jag förflytta mig till broderns lägenhet, som jag har för mig själv ett par dagar. Treeefligt indeed. :D

So You Think You Can Dance?

2009-05-18 @ 22:20:30


Yes. Torsdag 21 maj börjar säsong 5 av Amerikanska versionen av So You Think You Can Dance sändas i USA. Jag hoppas innerligen att Kanal 5 fortsätter sända serien här i Sverige. Någon som vet något mer om detta? Jag fullkomligen älskar serien.

Ambitiös flicka med paltkoma

2009-05-17 @ 18:46:05
Det är vad jag är just nu. Jag har fått otroligt mycket gjort idag, och än har jag tid att fortsätta. Så det här ser ju faktiskt bra ut.

Och jag är så otroligt mätt. Jag har ätit sallad till middag tre dagar i rad, och idag grillade pappa kyckling. Goooott. Det, tillsammans med rotfruktsröra, tzatziki och sallad. Om jag inte skulle känna mig lite smått illamående av hur mätt jag är, skulle jag nog sitta i köket och äta fortfarande, så gott som det är, haha.

Och tyvärr blev Dårfinkar inställt idag, då Steve inte mår bra. Riktigt synd. Det är så få gånger kvar nu, så det känns lite tråkigt, men huvudsaken är ju att han mår bra! För sjutton...!

Men jag har i alla fall fått massa gjort istället. Hallelujah, säger jag bara, det behövdes. Men jag är tvärsäker på att mitt IG i ljudteknik kommer att fortsätta vara ett IG. Men ett IG... det går an faktiskt. Speciellt då det verkar som att jag har chans på fler MVG:n än jag räknat med.

Hallelujah!

2009-05-15 @ 23:31:52
Jag har tydligen kommit in i en sån där skriva-varje-dag-på-bloggen-fas igen. Vet inte hur många som läser, men men.. :)

Idag har jag pluggat mer än jag gjort på nästan ett år. Ganska precis ett år faktiskt. Kan bero på att jag knappt har pluggat ordentligt på typ ett år. Men det känns jätteskönt, även om jag har mycket kvar. Nu har jag fått igång ett flyt som är lätt att haka på när jag ska fortsätta nästa gång. Vilket är om ett par minuter. Var tvungen att varva ner lite. Kom hem för en knapp timme sen, efter att spelat Dårfinkar för tredje dagen i rad. Det kändes roligare idag, men jag sjöng inget bra. Men vad sjutton ^^

Nu ska jag plugga lite till, sen ska jag sooova. Gud så jag ska sova efter nästa vecka. Så himla mycket, ska jag sova efter nästa vecka. Ha jävligt kul, och sen sova.

Studentstress

2009-05-14 @ 23:37:19
Idag är det precis tre veckor kvar tills jag tar studenten. Om ungefär en vecka ska alla inlämningsuppgifter och dylikt vara inlämnat. Den 29:e sätts betygen. Och i princip varenda ämne jag haft under året, har jag rester i. Och så jag hade tänkt att plugga idag, till jag fick reda på att jag var tvungen att göra ett inhopp i Dårfinkar och Dönickar. Jag brukar tycka det är kul, men idag var det faktiskt bara jobbigt. Jag hann inte åka hem, behövde lägga ut onödiga pengar på mat, hade inte med mig mina skolpapper (då jag planerat att plugga hemma hela kvällen), och kunde därför inte plugga i skolan de timmar jag satt där och inväntade föreställningen. Det känns hemskt, för jag älskar hela D&D, men idag var det bara jobbigt för psyket.

Idag hade jag även min allra sista sånglektion i skolan. Det var faktiskt riktigt vemodigt. Jag vet inte riktigt var jag ska göra av mig själv. Ingen mer ensemble, ingen mer sång. Jag behöver gråta. Jag vill ha en präktig jävla anledning till att gråta, för just nu känns det bara som att jag går omkring och är lite halvt tårögd för att jag tycker allting är så sorgligt att lämna och ångesten inför framtiden ständigt gnager i bakhuvudet. Men jag har inte ens tid att gråta ur mig lite av mina spänningar. Nästa vecka, då får jag gråta.

Jag vet att vissa säger "nej, men gråta ska du inte göra!" Men jag är sån. Jag behöver gråta då och då. Ibland av ingen anledning. Det är så jag får ur mig saker, som jag grubblar över. Jag gråter. Och så här när man ska lämna 12 års pluggande bakom sig och börja ett helt nytt steg i livet, då får jag ta mig fan gråta en skvätt.

Mathinder

2009-05-12 @ 21:10:13
Jag bara måste berätta om dramat som jag var tvungen att gå igenom för att få äta middag.

Vi hade inget mer hemma än en köttgryta som pappa tyckte att jag ska äta. Underbart när jag inte tycker så mycket om kött längre. Så jag bestämde mig för att göra nåt med Couscous. Vi hade ingen couscous hemma. Så jag gav näst intill upp, för jag är aldrig sugen på mat. Så jag gick ner för att handla pastasallad. De hade INGEN pastasallad. I ren förtret köpte jag en matlåda som man värmer på bara. I sju härliga minuter stod den i micron och blev varm och härlig. Jag tog ut den, och gick till mitt rum (jag skulle ändå få äta själv..) men innan jag ens hunnit äta så SPILLER jag ut hela Alltet!!!!!! HELA lådan hamnade över mina ben, min stol och mitt golv. Så jag var tvungen att ringa mamma och be henne köpa nåt annat. Herregud säger jag bara..

Nedräkningen fortgår.

2009-05-10 @ 00:09:17
Nu har jag inte skrivit på över en vecka. Känns faktiskt lite skönt. Det är skönt att bara inte bry sig ibland.

Jag har under veckan som gått fyllt år, varit med mina kusiner, haft studentskiva och Kulturfestival (Sista framträdandet med skolan). Det har varit kul, men lite jobbigt då jag har varit sjuk samtidigt. Men jag har inte hunnit vara hemma och vara sjuk, så vi får se om jag orkar ta mig till skolan på måndag.

Jag hade tänkt att gå ut och jogga imorgon bitti, sen kom jag på att jag var sjuk. Det är lite tråkigt. Jag är alltid som mest motiverad när jag är sjuk. Det är konstigt. Jag kan känna mig frisk som en lärka, men inte orka det minsta lilla. Men så fort jag blir sjuk blir jag alldeles knäpp och vill städa, träna, jogga, möblera om, jag vet inte vad. Och då börjar jag kanske städa, sen får jag världens feberfrossa för att jag ansträngt mig mer än jag borde. Dumt. Men jag gör det varje gång.

Och nu är det 25 dagar och 13 timmar kvar till studenten. Och min glädje har övergått i ren ångest inför framtiden.

RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com