Studier

2010-04-16 @ 13:57:00
Igår var ju som bekant för många sista anmälningsdagen om man vill plugga i höst. Och jag har faktiskt anmält mig. Inga långa program eller så, utan bara kurser, dock på heltid.
1 spanskakurs, 3 engelska och 3 musikvetenskap, utspritt på SU, Södertörn, Göteborg, Lund och Jönköping. Känns inte riktigt som nåt jag hade trott om mig själv, men det känns bra, och jag hoppas att det blir bra.

Någon annan som sökt till hösten? :D

<3

Härligt väder behöver härlig musik!

2010-04-14 @ 19:21:23
Och det, mina vänner, det har jag här!Den underbara Joshua Radin, och låter "I'd Rather Be With You".


Dessutom, snart är det helg, haha! :D

<3

Måndag 13/4-10

2010-04-13 @ 19:31:27
Nu var det bestämt, en månad till på praktiken. Tummen upp på det! Det finns ju förvisso roligare saker än Konsum, men jag är tacksam för det jag får.
Och mina 8 veckors sommarjobb blev 5 veckor. Men jag jobbar i alla fall tidigt på sommaren, så då får jag pengar och ledighet när det är som varmast och härligast :). Jag är helnöjd!
Och sen börjar jag förhoppningsvis plugga i höst. Och jag börjar bli lite nervös. Om två dagar är sista anmälningsdag, och jag har skickat in 5 anmälningar. Men jag har börjar få en massa jobbiga tankar som gör mig stressad;
"Borde jag söka något mer?", "Har jag prioriterat mina sökningar rätt?" osv. Det är lite jobbigt! Men om två dagar har jag inget val längre, men morgondagen kommer nog vara påfrestande, haha. Men det ordnar sig nog. Hoppas jag...

<3

Det börjar arta sig!

2010-04-10 @ 11:49:12
Äntligen känns det som att jag börjar få lite flyt i vardagen. Jag kommer troligtvis få en månad till på min praktikplats, jag har sökt plugg till hösten, och jag har fått 8 veckors jobb i sommar. Vill förvisso försöka vara ledig nånting i sommar, då jag hade tänkt försöka utforska västra Sverige också. Men det börjar kännas lite lugnare nu i alla fall. Skönt!

Jag vet fortfarande inte vad jag vill med mitt liv, men nu känner jag mig inte helt vilse längre. Det kommer kanske tillbaka senare, men då tar jag hand om det då.

<3

Andreas Grega

2010-04-02 @ 13:46:04
Jag är fullkomligt kär i Andreas Gregas musik. Helt underbar på alla sätt och vis. Musiken är så härlig, texten är.. oförklarlig och hans känsla går nästan att ta på. Så för er som inte hört; lyssna! Det är ingen film att se i klippet, det är bara musik, men det är ju musiken som är grejen.Och för er som har Spotify kan ni lyssna in hela hans album här;
Andreas Grega – En sak i taget

Jag hoppas ni hittar det jag hittat i musiken. För jag älskar det!

Nu ska jag göra mig i ordning, för jag och mamma ska åka och kolla på någon påskkonsert. Vet knappt vad det är, någon körsång av något slag. Ska bli spännande. Jag hoppas jag inte stör för mycket bara, med mitt hostande och snörvlande.

<3

Varannandagsväder + för lite sömn

2010-04-01 @ 23:26:58
Det är nog det bästa receptet på en förkylning. I alla fall om man heter Louise. För jag är dunderförkyld! Och det är väldigt trist, för nu börjar det ju bli riktigt fint väder, och jag vill ut och jogga och jag är ju ledig i ett par dagar nu. Jag hoppas jag tillfrisknar snart.

Och jag skulle ju bli bättre på att blogga! Vet inte vad som hände med det. Till och med min morbror är bättre på att blogga än jag. Ajajaj! Men så det kan gå.

Var för övrigt och shoppade idag! Hade dels lite presentkort jag behövde ta slut på (har ni hört på maken? Jag var tvungen att shoppa! Aldrig hänt förut.), och dels ville jag unna mig lite. Shoppingen slutade i alla fall med att jag kom hem med ett par träningbyxor, en vattenflaska, en tröja, lite smink, ett skrivblock och ett ljus. Inte alls särskilt nödvändiga saker, men jag tycker jag är värd det. Faktiskt!


Och nu, med tanke på mina uppdateringar på bloggen passar jag redan nu på att säga

Glad påsk! :)

<3

RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com