Segt segt segt

2010-02-12 @ 22:02:55
Idag har jag haft världens segaste fredag. Ever. Snacka om att vakna på fel sida. Har känt mig jätteoff hela dagen. Nej förresten, jag tror det började redan igår. Det kan vara så att jag håller på att bli förkyld, har lite sådana känningar. Jag ska försöka låta bli dock. Börjar ju praktisera på måndag.

En positiv sak jag gjort idag dock är att jag hade en telefonintervju hos Gröna Lund, och de vill att jag ska komma till dem på en gruppintervju nästa måndag. Nervöst. Men kul! Jag hoppas det går bra.

Men det är faktiskt typ det enda jag gjort idag (om man bortser en viss tid med gitarren). Så oerhört slött. Får väl aktivera mig mer imorgon istället.

<3

Onsdag

2010-02-10 @ 09:24:17
Klockan är nu 9.20 på morgonen. Jag har varit vaken i 2½ timme, och jag är så sjukt rastlös. Vad ska det bli av resten av dagen?! Herregud..

Funderar på att ta en sväng till IKEA, ska köpa en skohylla och lite ramar. Möjligtvis något mer, men typ.
Och angående det här med skohyllan; Jag har aldrig tyckt att jag är särskilt tjejig, och måste ha en massa skor och så vidare. Aldrig har jag tyckt det. Men ack, så jag bedrog mig. Rensade lite bland mina grejor, och det är galet vad med skor jag har. Och jag vill få ordning och inte bara ha allting liggandes huller om buller. Så vad passar då bättre än att ställa in en skohylla i min garderob? Succé, säger jag!

Jag känner dock inte för att åka till IKEA själv. Det är så stort och.. ja, faktiskt lite småtråkigt själv. Så om någon vill följa med mig, hör av er, om ni hinner se det här innan dagen är slut, hoho.

Hörs och känns
<3

Puh

2010-02-08 @ 19:44:59
Jag vet inte vad som hände, men jag kom hem och däckade totalt. Tappade lusten och orken, men tycker ändå inte jag har gjort nåt så jobbigt. Men vad vet jag? Jag pulsade genom skogen (träffade Katinka, Linnéa och Simone - mycket trevligt!), så det kanske var det?

Men jag får chilla nu ikväll och imorgon i alla fall. Ja, när jag inte springer fram och tillbaka till tvättstugan, det vill säga.

Börjar dessutom praktiken på Konsum på måndag. Ska bli spännande! Önska mig lycka till, lite nervöst är det.

<3

2010-02-05

2010-02-05 @ 23:27:29
Nytt rekord på Arbetsförmedlingen; 2½ timmes väntan, för ett treminuterärende! Score...

Fail början på dagen. Resten var bra. Åkte till Emil och såselajsade. Sen kollade jag på film och åt pizza (mummmms!) med Gaby. Nu jag trött och grottmänniska.

Imorgon jag Simone åka stan, leta hängelsbyxor, jaaa! Uhgg!
Haha!
God natt och trevlig helg på er.

<3

Utanpå-nerver

2010-02-04 @ 13:47:55
Åkte till Konsum i morse för att fixa papper för praktikplatsen. Fixade det. Åkte till Arbetsförmedlingen för att de skulle fixa. Fixade inte, för det var missat på en bit på pappret. Så nu måste jag ringa till Konsum, för att fråga när jag kan komma till Konsum, så jag kan åka till Arbetsförmedlingen - igen. Och sen, då måste Arbetsförmedlingen godkänna allt innan jag kan börja praktisera.

Och jag har gått omkring med nerverna på utsidan hela veckan, så just nu känner jag för att gråta en skvätt. Vet inte ens om jag orkar det.

Jag som tyckte det var en jättebra dag. Nu är det en dålig dag. Jag kommer behöva peppas till helt sjukt mycket för att känna att det är kul att ge sig ut i snön för musikalen. Så dåligt humör är jag på. :c

Dålig dag.  Vad har ni för dag?

<3

Luftigt och skönt

2010-02-03 @ 14:15:42
Idag har jag varit utomhus, för första gången på en vecka. Nej förresten, jag stod 10 minuter på min balkong i måndags. Men annars var det första gången idag. Det var väldigt skönt, jag kände mig så levande. Och det krävs verkligen en veckas magsjuka för att man ska uppskatta de små sakerna. Jag känner mig nykär i all mat jag ser, jag blev överlycklig över att få sätta på mig jeans och sminka mig och ha mig i morse, jag tyckte det var oerhört trevligt med rusningstrafiken, osv. Men man ska väl uppskatta livets alla små saker? :)

Ikväll ska jag till Bagarmossen och öva extra på en låt till musikalen. Yay. Två kvällar i rad! Jag ser det som kompensation för att jag missade musikalen i torsdags.
Sweet!

<3

Urk-vecka

2010-02-01 @ 17:33:57
Som jag skrev sist hade jag fått en audition om en praktikplats. Det gick alldeles utmärkt, faktiskt! Tog ungefär 3½ minut, sen var det klart! Vet inte när jag börjar ännu, måste fixa lite papper. Men det var början på en helt perfekt tisdag. På kvällen var jag och spelade oljefat, och om ni har det minsta lilla musikintresse måste ni pröva på det. Helt galet kul!

Men på onsdag eftermiddag, då satte vinterkräksjukan igång. Och sen onsdag eftermiddag har jag i princip varit sängliggandes. Jag trodde jag mådde lite bättre på fredagen eller lördagen (minns inte vilket), men jag blev sämre igen. Hur kasst får det vara?
Idag mår jag lite bättre, min mage gör inte revolt längre. Men jag är helt utmattad, lite smått yr hela tiden. Men det är väl förståeligt, jag har ätit minimalt lite i snart en vecka, och hälften ville min kropp inte behålla.
Jag har tappat tre kilo på fem dagar. Jag har inget emot att tappa tre kilo, men sättet var inte det roligaste. I så fall behåller jag hellre kilona.

Och med tanke på att jag i princip levt på vatten och bröd är jag helt överlycklig, ty jag ska äta pannkaka ikväll! Haha, sicken lycklig kvinna jag är. Pannkaka, haha.

Ta hand om er, och hoppas ni mår bättre än jag!
<3

RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com