Yes! Äntligen..!

2010-01-26 @ 11:45:22
Jag har fått en intervju till en eventuell praktikplats. Coop Konsum är det som gäller. Känns helt sjukt roligt, jag är jättetaggad. Men dock nervös. Fick reda på det idag, och det är precis idag som intervjun är. Men förhoppningsvis hinner jag inte bli nervös då. Nej, vem försöker jag lura, jag är redan nervös. Galet nervös dessutom. Jag har ju aldrig varit på intervju förut. Jag har ingen aning om hur det går till, eller vad jag ska svara på de frågor jag inte vet något om. Men hjälp. Varför skriver jag det här, jag blir ju bara mer nervös, haha.

Men lycka mig till, jag vill verkligen inte göra bort mig. Har gått arbetslös i drygt fyra månader, och det är helt galet tråkigt. Så jag hoppas det går bra, det skulle vara jätteroligt och skönt att få ha en praktikplats. Vi får se hur det går. Jag tänker vara mig själv, och vill de inte ha mig, då var det nog inget bra från första början. Men jag hoppas! :D

So wish me luck!
<3

Torsdagar.

2010-01-21 @ 22:31:28
Torsdagar är verkligen bitterljuva för mig. Nåt så fruktansvärt alltså. Torsdagar känns som den där dagen då man tycker veckan är en dag för lång. Jag tycker åtminstone det. Någon som håller med mig kanske?

Men dock är ju torsdagkvällar en av de roligaste på hela veckan. Musikaltajm, så att säga. Så sjukt kul vi har! jag vill inte avslöja en massa för folk som kanske ska komma och kolla, men trots att vi är lite kort med människor tycker jag att det går bra. Musiken och dansen går finemang tycker jag. Scenerna och teatern går så där, eftersom flera personer saknas, men med det i åtanke tycker jag att det går bra.


Och när vi är klara får ALLA komma och kolla! Så det så :D

<3

Huga!

2010-01-19 @ 16:16:59
Jag har lite brått, men den lilla stund jag har över är otroligt tråkig. Så jag sammanfattar mig så här;

jag kom hem för en kvart sen, och ska snart gå igen. För att lämna en film till min bror. Känns väldigt stressigt. Jag som hade sån lust att bara lägga mig i soffan och göra nada. Men det får bli senare då.

Filmen är för övrigt Stockholm Boogie. Vet inte om jag sagt det förr, men i så fall säger jag det igen - jag råder er att se den! Den är fruktansvärt bra!

Nu ska jag springa iväg ut i vintern igen, ta hand om er!
<3

Mys

2010-01-16 @ 22:33:28
Igår var jag hos Helene på tjejmiddag/fredagsmys. Och det var verkligen helmysigt! God mat, underbara vänner. Så bra som en fredag kan bli, faktiskt. Jag hoppas att det snart blir repris på det.

Jag har tyvärr inga bilder från gårdagen, men ni får ett par bilder från min skogspromenad idag!

Ta hand om er!
<3

Ny vecka.

2010-01-11 @ 15:33:47
Har ni haft en sån där natt, då man bara verkar vrida och vända på sig hela natten, hur trött man än är? Minsta lilla sak väcker en från sin redan värdelösa sömn, och man verkar aldrig falla in i den där djupa sömnen. Och när man väl gör det vaknar man igen, för det är dags att gå upp. Känns det igen?
En sån natt hade jag inatt. Det är hemskt. Man är inte pigg någonstans, och jag fryser och är stel. Nej usch! Jag hoppas på att sova gott och länge inatt.

Och jag märkte hur trött jag var, när jag insåg att jag hade glömt mina nycklar. Jag brukar inte glömma sådana saker, och i morse hade jag till och med god tid på mig! Ändå glömde jag nycklarna. Med nöd och näppe lyckades jag ringa pappa (för inte hade jag laddat mobilen heller), men han var på äventyr. Så jag fördrev tiden med att gå från Gullmarsplan, ända hem. Det var skönt, vädret var ju kanon! Men hade det inte varit sol hade jag med största sannolikhet inte gjort det.

Men nu fryser jag så mycket på grund av tröttheten, så jag ska ta ett bad! Sen ska jag unna mig en bärsmoothie. Det ni! ;)

Ta hand om er, och sov gott i kväll, haha!
<3

Salve!

2010-01-09 @ 13:44:03
Jag loggade in för att skriva något, och så fort jag kommit in - ja, då glömde jag bort vad jag skulle skriva. Haha! Det är inte lätt ibland.

Jag tror dock det var något med att göra att inte tycker om vintern. Vilket förvisso inte är någon nyhet kanske, men jag insåg igår hur jobbigt det är. Jag tappade känseln i ett finger igår kväll, trots dubbla vantar. Det var lite läskigt, och inte okej! Så nu vill jag bara ha värme.

Och jag tänker trotsa vintern med att titta på Salve! Jag fick låna dvd:n av en vän, så jag ska absolut försvinna bort i Salve-tiden ett tag. Hur bra kan det bli? :D

<3

Så här är det...

2010-01-07 @ 19:54:22
 • Bloggen får stanna. Åtminstone ett tag till.
 • Jag har stora planer för mitt liv. Eller det är i alla fall planer, vilket jag inte haft förut, hah! Min huvudsakliga plan är:
  - Få praktikplats/arbete ----> (vilket i sin tur förhoppningsvis leder till) någon slags hyfsad inkomst.
  - Använda en del av min inkomst för att öva upp sången/dansen/teatern.
  - Spara undan ytterligare en del av min inkomst (för att kunna resa).

  Och målet med allting; Komma in på PAS (Performing Art School) i Göteborg. :D

 • Och sist men inte minst; Jag har hittat en ascool kompis. Men jag lyckas inte få upp bilden nu, så den kommer sen.


  Ta't lugnt!
  <3

Hmm.

2010-01-05 @ 11:14:48
Jag funderar på att stänga ner bloggen. Jag känner mig inte direkt engagerad, varken i min eller någon annans blogg. Men jag vet inte, ska fundera lite till. Det kan ju helt enkelt vara så att jag inte känner att jag har något att blogga om. För det tycker jag inte att jag har för tillfället, haha. :P

Men vad tycks? To blog or not to blog, that is the question!

Ta hand om er. :)
<3

RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com