Sommar = Spontanitet

2010-07-11 @ 17:37:43
Är just hemkommen från en 6 timmar lång vistelse på stranden. Vi visste inte var vi skulle när vi satte oss på bussen, men vi slutade vid Tyresö Strand, och det var väldigt mysigt. Men man är lite härligt gosig i både kropp och knopp efter all denna sol. Men brun och fin blir man i alla fall!

Det är många som tycker att det är för varmt ute nu, men jag kan inte låta bli att njuta. Jag har väntat så på att en sommar som denna ska komma, och nu är den här. Jag klarar inte heller av att sitta hemma på eftermiddagar, kvällar och helger när det är så här fint väder. Jag försöker se till att göra någonting varje dag. Det har gått ganska bra, och helt ärligt; jag tror aldrig jag har haft en bättre sommar.

Jag önskar jag hade tagit med kameran idag, och alla andra dagar, men jag är lite dålig på det. Så ni får nöja er med orden. :)

Sommarkärlek till er alla

<3

Datorer

2010-07-07 @ 16:49:37
Datorer ja.. Det är nog inte riktigt vår grej, här i min familj. Min är fortfarande paj (tror jag är för rädd för att få reda på att jag förlorat allting på den, för att göra någonting alls), och nu är familjedatorn också trasig, och ingen orkar bry sig, haha. Det är ganska skönt faktiskt. Speciellt att slippa Facebook. Det är faktiskt mycket skönare än vad man kan tro. Speciellt på sommaren. Jag har knappt varit hemma en endaste kväll på flera veckor, känns det som. Och jag har aldrig mått bättre! Jag har bara umgåtts med massa underbara vänner, solat och badat och lekt med syskonbarnen. Hur kan det bli bättre?

Så därför kanske ni inte bör förvänta er så mycket internet-kontakt från min del har bara mammas bärbara jobbdator då och då, men jag försöker låta bli den. Men ni får gärna höra av er desto mer på telefon, och träffa mig face to face. Det är ju det allra bästa faktiskt. :)


Jag hoppas ni har det lika bra som jag i sommaren, om inte bättre! Var försiktig i solen, drick mycket vatten, och ät mycket gott! Ta hand om er helt enkelt.

<3

RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com