Lör 30 juli

2011-07-30 @ 18:20:56
Det är mycket nu. Jag har bara en natt kvar på jobbet, sen åker jag till Lysekil i en vecka, men samtidigt känns det som att jag har väldigt lite tid till saker och ting. Innan jag åker på måndag morgon måste jag städa, tvätta och packa, och jag ska träffa Katinka innan hon åker tillbaka till London om ett par dagar. Jag funderar på om jag ska dygna, alltså vara vaken efter jobbet istället för att sova som jag brukar, så jag kan gå och lägga mig tidigt imorgon kväll och orka upp till tåget på måndag. Dessutom är det nog bra att göra för att vrida tillbaka dygnet.

Igår var det musikalfest i alla fall, och det var hur mysigt som helst. Jag ville knappt gå därifrån. Känns sorgligt att inte veta när man ser alla igen, efter att ha vetat att man ska träffas minst en gång i veckan. Men det ordnar sig nog. Jag vet bara inte hur jag ska hinna städa och packa inför flytten och träffa alla människor och samtidigt inte bli helt söndernervig. Det är ganska konstigt alltihop just nu. Men kul.

Mest av allt är jag bara lättad över att jobbet snart är klart. Woot woot!

Mån 25 juni

2011-07-25 @ 16:34:00
Ni anar inte vilken emotionell dag jag har idag. Jag drömde en massa jobbiga saker och till slut drömde jag att min syster hade dött. Jag vaknade upp gråtandes och jag kunde inte sluta gråta på säkert 15-20 minuter. När man drömmer något sådant fastnar man liksom i känslan, och jag kan knappt tänka på det utan att börja gråta. Hon ringde när jag sov också, och jag vågar knappt ringa tillbaka, för det känns som att jag kommer börja gråta igen, haha. Och när man vaknar gråtandes så blir man lite extra känslosam hela dagen, känns det som. Eller jag känner så i alla fall. Usch, säger jag bara!

Men nu till något betydligt roligare! I fredags var jag hos Jessica på grillkväll. Det var riktigt trevligt med grillning, dricka, vattenpipa, oerhört trevligt sällskap, dans. Det var tokroligt, det enda tråkiga är att det var lite som ett avskedsparty. Jessica har åkt till USA i ungefär en månad nu, och jag har åkt till Småland när hon kommer tillbaka, och hennes kompis Julia har begett sig ända bort till Chile (!) då. Så det är lite tråkigt. Men Småland är i alla fall närmare än Chile, så jag träffar henne nog snart igen. I slutet av september får jag ju en till systerdotter, så då måste jag ju hem och hälsa på tösen.

Och idag var det tänkt att jag och Simone skulle till Grönan och se Eric Gadd, men det bidde inte så. Tråkigt men ändå skönt, eftersom jag är så gråtig, haha! Men imorgon blir det Allsång på Skansen, och jag är faktiskt tokpeppad! Ska bli riktigt roligt. Om någon vill haka, så gör't!

Ons 20 juli

2011-07-20 @ 06:28:53
Klockan är halv sju på morgonen, jag har kommit hem från jobbet och jag har precis ätit lite frukost. Det brukar behövas något i magen efter att ha sprungit i trappor i flera timmar. Men nu sitter jag här och vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag både vill och borde sova, men lägger jag mig vet jag att jag kan sova till tre på eftermiddagen hur lätt som helst. Det är snarare svårare att vakna upp innan dess, trots väckarklockor.

För det är nämligen så att jag måste iväg till Skatteverket och fixa ett nytt ID-kort, för mitt går ut om tre dagar (!). Så frågan är - Ska jag vara vaken ett par timmar till, åka dit när de öppnar och sedan åka hem och sova bort hela eftermiddagen och kvällen ELLER ska jag sova ett par timmar nu, åka dit någon gång mitt på dagen och vara lite tröttare ikväll? Kan inte bestämma mig. Och hur jag än gör så lär jag ju se dundertrött ut på bilden ändå, så det behöver jag inte tänka på. Men jag skulle nog satsa på det senare alternativet. Jag får be pappa ringa mig vid 12-tiden och påminna mig om att jag ska gå upp. För jag vill inte sova bort hela eftermiddagen och kvällen, jag tycker redan att jag sover bort för mycket av dagen. Oundvikligt med nattjobb, men sån är jag!

Näe, så får det bli - lite sömn nu. Snark och hej!

Vinbär och klänningar

2011-07-18 @ 20:49:23
Igår var jag med päronen på kolonilotten och plockade bär. Det blev lite hallon och massvis med vinbär, och det finns fortfarande massa vinbär att plocka. Så igår och idag har jag rensat och sköljt vinbär, och jag bakade även en vinbärspaj. Den var god!Och här är klänningarna jag köpte/fick.
Mån 18 juli

2011-07-18 @ 06:10:06
Jag tycker att jag är ganska skärpt i vanliga fall. Jag kanske inte framstår som så alltid, men man måste ju spara på krutet så att säga. Men på jobbet, där blir jag ett tvättäkta retard! Jag fattar ingenting av någonting, känner mig allmänt i vägen, räknar fel, glömmer dela ut tidningar och måste gå tillbaka, glömmer ta med löpsedlar och måste gå tillbaka, blir tillsagd vad en portkod är och glömmer bort den i samma sekund, trots att jag upprepat den för att inte glömma den, går i princip med budboken fastklistrad i nyllet för att jag glömmer vem på vilken våning i vilket hus som ska ha vilken tidning i samma sekund som jag läst det. Jag kan ju alltid skylla på att jag är ny, eller att jag är noggrann, men jag själv känner mig bara retarded.

Så därför är det bestämt att jag ska till Lysekil första veckan i augusti och då ska jag inte göra någonting förutom att slappa. Jag ska fan vara latare än Bruno Mars och hans Lazy Song, eller vad den nu heter. Ska bli riktigt skönt att komma iväg, och helst av allt vill jag åka nu på en gång.

Men tills dess ska jag fortsätta vara nervös inför Bjärnum, och glädjas över att mina fina vän Katinka är hemma ett tag från London. Whopdidoo!

Lör 16 juli

2011-07-16 @ 17:27:49
Jag är bortskämd. Men jag vet i alla fall om att jag är bortskämd, och det kanske tyder på att jag inte är så bortskämd som jag känner mig.

Jag fick hur som helst en klänning idag. Eller jag skulle köpa två och mamma och pappa propsade och betalade för den ena. Väldigt generöst tycker jag. De var väldigt fina och jag vill bara ha på mig dem nu på en gång. Fixa till mig lite och bara känna mig allmänt fin. Kanske kan lägga upp nån bild eller två sen.

Hej så länge!

Tis 12 juli

2011-07-12 @ 22:43:53
Det är så grymt jobbigt att vara högst upp på en reservlista. Innan var jag ganska lugn, för då var det ju ändå folk som skulle komma in före mig. Men nu krävs det bara att en enda person ska tacka nej, så är jag inne i Bjärnum. Och jag vill så mycket så jag nästan mår illa när jag tänker på det. En enda person...

Jaja, igår var jag i alla fall hos Linnéa och Niclas med Simone, Fredrik och Erik och vi åt middag, tittade på första delen av sista Harry Potter-filmen, och imorgon är det allra sista delen som gäller på bio! Ska bli spännande. Har lite ångest dock, jag har ju varit Potter-nörd halva livet. Men det ska bli awesome! Jag hoppas dock jag hinner hem efter filmen, för jag vet inte om jag orkar gå omkring i stan tills jag börjar jobbet. Men det tar jag där och då!

Tjohej

Sön 10 juli

2011-07-10 @ 13:33:41
Natt mellan fredag och lördag är som sagt min lediga natt från jobbet. Så i fredags åkte jag till Simone för en underbart trevlig middag med henne, Tove och Jessica. Det var god mat, god dricka och fint sällskap. Senare åkte jag och Simone till Trädgården för att möta upp Linnéa och Niclas. Även Niclas vänner kom lite senare. Och jag hade riktigt riktigt roligt! Vi dansade, pratade och spelade boule.

Igår var det dock väldigt segt efter jag inte riktigt fått de timmarnas sömn jag behöver. Jag hade dessutom riktigt ont i magen och fruktansvärt ont i nacken som har hållt i sig i flera dagar, och fortfarande sitter i. Så när jag skulle till jobbet så var jag riktigt opepp. Jag missade dessutom min buss och eftersom bussarna inte går så ofta på natten var jag tvungen att skynda mig från centralen till Östermalm, vilket  jag inte var så pigg på. Min iPod slutade även fungera (men det verkar ordna sig. Hoppas jag..) och jag kände mig allmänt sjuk, öm, ensam och ledsen ungefär. Så igår var inget roligt helt enkelt. Jag hoppas bara att nackvärken släpper snart för det gör riktigt ont.

Idag däremot är en ganska lugn dag. Jag sitter med min fina systerson och tittar på barnprogram. Han är ganska enkel att passa, för han är så lugn och snäll. Och så oerhört söt! Mysigt värre.

Tors 7 juli

2011-07-07 @ 14:04:38
De två senaste nätterna har jag gått själv på jobbet, till skillnad från de andra dagarna då jag gått med någon annan. Det i sin tur innebär ju att det tar lite tid, för jag har ju inte samma flyt som de andra. Dessutom så verkar de andra typ flyga fram. Men det går i alla fall! Vilket onekligen är bra.

Men igår fick jag även reda på att Amanda kommit in på Musikteaterskolan i Bjärnum! Hon stod före mig på reservlistan vilket betyder att jag just nu är högst upp! Det är helt galet, och jag är så nervös, jag vill bara komma in! Vore lite tråkigt, och jävligt snopet, att falla på mållinjen så att säga. Nu är det så nära, så nära, och jag vill så gärna, så gärna. Så nu får ni verkligen hålla alla tummar ni någonsin kan.

Puss i sommarsolen

Tis 5 juli

2011-07-05 @ 05:15:58
Jag är nyss hemkommen från jobbet, vilket är wonderful för det betyder att jag ska nanna. Innan jobbet träffade jag dock Linnéa, Simone, deras vän Andrea (från Göteborg!) och hennes vän - som jag inte kommer ihåg namnet på just nu.. Elvira? Elina? Bara Lina? Ja, hon hade ett namn i alla fall.

Men jag måste bara säga att mitt hus verkligen suger. Hissen står för tillfället still igen, för tredje eller fjärde gången på bara ett par veckor. Så efter att ha delat ut tidningar halva natten gick jag mina sex trappor upp. Var jag inte trött innan blev jag det då, kan jag säga. Men när jag sen ska släcka törsten så är kallvattnet puts väck. Det är varmt eller varmare som gäller. Suck. Just när jag bara vill utnyttja i-ländernas bekvämligheter.

Men det ska jag förvisso göra nu, för nu ska jag sussa så sött!

Hej på er!

Lör 2 juli

2011-07-02 @ 21:13:38
Igår var jag ledig och jag spenderade min fria kväll på Trädgården med Simone och Tove (Simones kusin Tove alltså, och inte SkogsTove, hehe). Det var riktigt riktigt trevligt, även om det var mindre dans än vi hoppats på. Men jag hade väldigt trevligt i alla fall.

Men mer roligt än så har jag egentligen inte att säga. Mina föräldrar kommer hem från Kroatien inatt, så jag håller på att städa undan den värsta skiten jag har spritt omkring mig medan de varit borta. Men det är inte så farligt faktiskt, det är mest disk. Och lite dammsugning, men det behövs göras i alla fall.

Annars sitter jag mest bara och funderar på om jag ska försöka slumra till lite innan jobbet eller inte. För jag var pigg, nu känner jag mig lite halvseg men ändå inte. Men å andra sidan har jag sovit ganska mycket både igår och idag. Jag tror nog jag ska städa klart och se hur det känns helt enkelt.

Ha det gött!

RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com