Ons 21 september

2011-09-21 @ 20:07:56
Idag har varit betydligt bättre än igår. Jag är fortfarande väldigt trött, men det är alla andra i klassen också, så där är det inte bara jag som är låg. Min grupp hade lagt in ett extra pass för att arbeta med vårt projekt, men precis alla i gruppen var så trötta så vi sköt på det. Och det var välbehövt, jag tror inte nån hade orkat engagera sig särskilt mycket.

Och idag hade vi vårt långa jazzpass idag, och som vanligt var det svettigt så det stod härliga till. Och efter två timmar säger vår lärare "Tjejer, släpp ut håret!". Nasty, säger jag bara. Jag tvättade håret flera gånger efter det. Och på tal om hår, är det något jag verkligen saknar är det en schysst hårinpackning. De som finns på Ica är inte riktigt de jag vill ha för mitt hår. Oj oj oj, vad lite hårinpackning skulle sitta fint. Det känns så himla risigt i håret. Men jag får väl vänta tills jag får tag på det jag vill ha. Då blir det fina grejor, haha!

Just nu sitter jag och undrar om det är för tidigt att gå och lägga sig klockan tio över åtta. För det vore inte helt fel kan jag säga. Jag ska fundera lite till. Det jag vet är att det inte blir en sen kväll idag, i alla fall!

Skriv nåt fint

Åsikt eller annan kommentar:

Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej!)

Hemsida:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com