Sön 26 februari

2012-02-26 @ 12:08:10
Oj, vad jag är glad. :)

Fre 24 februari

2012-02-24 @ 17:51:27
Dags att uppdatera lite, tänkte jag. 

Madeira var otroligt skönt! Det var en riktig pensionärsresa, men precis vad jag behövde. Jag, mor och far strövade omkring och promenerade och kikade hela dagarna och det var fantastiskt. Naturen är väldigt vacker på Madeira, och för att inte tala om Atlanten som ligger där, så långt ögat når. Underbart! 

De sista dagarna blev jag dock förkyld, så när jag senare kom tillbaka till Stockholm på fredagen så blev jag hemma. Jag masade mig iväg för att se musikalarnas föreställning, en fika och lite ensam-shopping. Mer än så orkade jag verkligen under mina fyra dagar. För i onsdags åkte jag och Teresa tillbaka hem till Markaryd, och jag kan tala om att det är väldigt skönt att vara här när vi inte är så många, och bara vara. Det är inte ofta man är här och bara är i lugn och ro utan att det är 30 pers omkring en. Inte för att det är jobbigt, men lugnet är ganska skönt också. 

Och vi som är här (runt 5-6 st) har haft det riktigt trevligt. I förrigår gick vi hem till Matilda som bjöd på middag. Efter det gick vi och tittade på film. Igår tog vi det lugnt ett tag, gick sedan på en två timmar lång skogspromenad, för att sedan gå hem och mysa lite till och sedan hade vi tacokväll och satt och lyssnade på musik och drack vin och pratade. Idag har vi dansat lite, strövat omkring i byn, suttit och chillat. Så dessa dagar är ganska härliga må jag säga. 

Så kort och gott kan jag säga - jag har det bra!

Fredag 10 februari

2012-02-10 @ 10:53:40
Hallå där ute! 

Tänkte bara uppdatera väldigt väldigt hastigt. Igår kväll åkte jag från Markaryd upp till Stockholm på lov. Och trots att jag kom till stan vid tolv på natten på en torsdag var det knökat på tunnelbanan. Konstigt! 

Men nu sitter jag här i Sköndal, och om en timme eller så åker jag, mamma och pappa iväg mot Arlanda för att senare bege oss till Madeira! Wohoo!

Sön 5 februari

2012-02-05 @ 11:54:39
Det var ett tag sen jag skrev sist, men det har sina anledningar. Jag har levt och andats vintterrevy sen jag kom tillbaka till Markaryd. Ätit, sovit, repat, haft föreställning, sovit osv. Men jag kan säga att det blev succé. Vi fick idel beröm, våra kära skolkamrater kom och såg föreställningen flera gånger, vissa kom fem gånger! Snacka om stöd. Mamma, pappa, mormor och storebror kom också, och det var riktigt kul att få visa dem alltihop. Vad jag har för mig, hur jag bor, mina vänner. 

Och nu i efterhand, när allting är slut kan jag säga att jag är nöjd. Det kändes som att vi slutade på topp, och jag hade inte ändrat någonting alls. Och så här en vecka efter sista föreställningen kan jag säga att det var dags att ta det lugnt. Kroppen är utmattad, förkylningen har slagit till, och man är bara så seg och trött hela tiden. Men på något vänster har det inte alls hindrat mig i helgen. 

Jag har i helgen festat både med och utan alkohol, varit och dygnat i Malmö, åkt till Ikea efter två timmars sömn. Och här sitter jag nu, efterklok och förkyld, och tänker att jag är bra dum ibland. Men jag kan helt ärligt säga att hade jag inte gjort allt det här hade jag med all säkerhet haft en skithelg. Men nu är det söndag, och det enda jag ska göra är att ta det lugnt, jag ska tvätta och städa lite, fixa fint i rummet. Sen ska jag bara titta på film, lyssna på musik och spela gitarr. Hela dagen. 

Kan även säga att jag inte har haft varken tid eller möjlighet för att ta så mycket bilder, är jag rädd. Men jag ska se vad som kan finnas, och det jag har lägger jag upp senare. 

Puss och kram!

RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com