Egentligen...

2009-10-27 @ 12:39:02

... har jag inget speciellt att skriva. Faktiskt. Förutom att jag idag ska hämta min systerdotter på dagis och sedan åka med henne till Farsta C, för att möta min syster där. Och jag tror att det kommer gå bra, men sen insåg jag att jag aldrig hämtat henne från dagis ensam. Och jag har verkligen inte åkt någonstans själv med henne! Men det går nog bra. Jag är ju typ världens bästa moster! :D Eller världens vet jag inte, men jag älskar mina små trollungar, och de verkar tycka om mig, och det är vad som räknas, enligt mig.

Note to self - ta med frukt! Både jag och hon kommer vilja ha på tåget... Tvärsäkert! :D


Och snart är det halloween/Alla helgona..! Ska ni göra nåt speciellt? Vad ska ni göra? Tell me! :D


Ta hand om er, nu när mörkret smyger sig på mer och mer.
<3


Jag måste bara säga...

2009-10-23 @ 15:18:40

Om ni tycker om att bli skrämda, då ska ni se filmen Paranormal Activities. Om inte - Håll Er Borta!

Jag såg den igår med ett gäng vänner på bio, och jag som inte tycker skräckfilmer är särskilt obehagliga i efterhand, var skärrad länge efteråt. Det tog ett bra tag att somna igår natt. Nu när jag tänker tillbaka på den blir jag fortfarande lite skakis.

Otroligt läskig film, se den inte ensamma! Gör det inte. Det var nog den värsta och bästa filmen på länge. En skräckis på riktigt.


Vilken lycka!

2009-10-22 @ 11:42:25
Jag råkade ramla över några låtar av Flight of the Chonchords på Spotify nyligen. Och herregud, vad glad jag blev! Helt underbara. Ni får ta och kolla in dem, både serien och musiken. Jag älskar dem. Totalt!

Igår var jag för övrigt och vaktade mina syskonbarn. Systern med sambon skulle på föräldramöte på dagis, så jag ryckte in. Väldigt trevligt faktiskt, de är så fruktansvärt söta. :) Och för en gångs skull har jag börjat träffa barnen mer än min mamma har. Det är lite ovanligt, haha. Men sen jobbar ju mamma, och inte jag, så det finns ju en vettig anledning, hih.

Och ikväll är det musikal! Awesome, det är allt jag kan säga!

Ta hand om varandra!
<3

Usch...

2009-10-20 @ 12:55:52
... för sjukdom. För sjuk har jag blivit. Det är ingen influensa, men det är ont i halsen och huvudet, tillsammans med en låg feber. Det är inte så jättefarligt, men jag är precis för sjuk för att orka någonting. Men tillräckligt pigg för att inte sova, eller lägga mig och titta på film eller nåt. Vilket gör mig lite smått rastlös. Jag är alltid så fruktansvärt rastlös när jag är sjuk.

Men jag hittade just ett nytt album med Three Days Grace på Spotify :D Vill ni med Spotify lyssna? Jag har precis bara kört igång första låten, men än så länge låter det bra. Om man gillar sån här musik alltså. Men smaken är som baken - bred och delad!

Så nu ska jag lyssna lite här, sen blir det en stor kopp te, en film i soffan under en filt.
Ta hand om er.
<3

En riktigt höstfredag

2009-10-16 @ 16:52:14
Det är vad det har varit idag. Grått, snöblandat regn, slappt. Och jag tänker faktiskt fortsätta min fredag på det sättet. Det slappa i alla fall. Jag tänker placera mig i soffan med lite god mat, lite snacks och ikväll blir det idol för hela slanten. Jag känner verkligen att jag behöver ligga i soffan och agera allmänt halvdöd ett tag. Det har varit kaos ett tag nu.

-) Förra tisdagen krockade pappa med bilen. Han klarade sig oskadd, men bilen blev skrot.
+) Fredagen blev kort men otroligt rolig, på HBJ med några härliga lirare.
+) Fick ett samtal från Warner Music om att jag vunnit en tävling och att jag skulle få träffa Joshua Radin. Woho!
-) En vän betedde sig otroligt egoistiskt och elakt. Jag är fortfarande sur. Faktiskt..
+) Jag träffade Joshua Radin :D Gick väldigt snabbt, men det var kul och han är så otroligt musikalisk och trevlig. Herregud säger jag bara :) Kommer jag verkligen inte glömma!
-) Pappa ringde på tisdagkvällen och sa att vi haft inbrott. Pengar och smyckesskrin var borta. Jouren glömde oss, och vi kunde inte låsa vår trasiga dörr förrän sent på kvällen. Polisen kom dagen efter, dörren var fortfarande intakt.
+) Vi fick igår en ny dörr. Säkerhetsdörr. Den är tyst och stabil och fin och bra. Jag skulle ha sovit gott inatt om inte...
-) ... vår gamla ringklocka (som är inbyggd i väggen) fick spatt och satte igång klockan två på natten. Pappa fick stänga av strömmen i hela lägenheten för att den skulle sluta. Galet. Men dock åtgärdat nu.

Så den senaste 1½ veckan har varit antingen helt galet bra, eller helt åt skogen. Inget mellanting där inte. Så ikväll ska jag bara.. slappa. Vara i den där gråzonen mellan askul och skittråkigt. Så det så!

Jag och Joshua Radin.

Och jag vill bara visa vad jag roat mig med på sistone. Pussel. Detta är på 1000 bitar. Vet egentligen inte vad som drev mig till detta. Men det var kul, haha!Puss, gullungar!
Hoppas ni har det bra.
<3

Äntligen!

2009-10-08 @ 13:31:55
Ja, Äntligen börjar jag känna mig som mig själv igen. Det känns som om jag har gått omkring flera månader i någon annans icke-fungerande/icke-välmående kropp, haft ont överallt, varit ständigt pms-ig och otrevlig och en allmänt hemsk människa. Men i måndags kväll var det som om någon tryckte på Power-knappen och körde igång hela systemet igen. Och jag som är, enligt mig och många jag känner, en positiv varlese blev som ett stycke Duracell-kanin, ungefär. Jag skuttade omkring och småflinade av ingen anledning. Som jag brukar göra alltså.

Tisdagen blev en lunch på stan, promenad och en spontanbio. "The Ugly Truth" blev det. Riktigt bra! En typisk sån där romantisk komedi som jag kan vara glad över i flera dagar. Jag är en sådan sucker för romantiska komedier. Men någon måste ju vara det! Och jag vet att det finns fler där ute, hihi. Till exempel så vet jag en ung herre som kommer säga "Jaha, varför fick inte jag någon inbjudan?", eller något i den vägen. Jag är så säker att jag skulle kunna satsa pengar på det. Men det var ju spontant. Ack ack...

Och jag har skickat iväg en hel drös med arbetsansökningar. Får hoppas på att någon nappar snart. Har ni något tips på något någon helt utan några kvalifikationer skulle kunna söka? För det är jag, helt okvalificerad till Allt. Men nu har ju humöret och välmåendet vänt, har jag tur kanske det händer samma sak med jobbsökandet snart. Det börjar ju närma sig julförsäljning, folk kanske behöver hjälp? Äsch, det är bara att ligga i, så nappar någon till slut. Man kan ju inte vara HELT ointressant för varenda arbetsgivare, inte sant, haha.

Datorn är dock fortfarande död, men familjens funkar hyfsat för att kunna kolla mail och blogg, så jag tycker det är ganska skönt. Och för att göra det hela ytterligare lite skönare ska jag ge mig ut på en solskenspromenad nu. Ska nog sätta mig vid skön och njuta lite. Synd att pappa tog med sig kameran till västkusten, det hade varit en bra dag för lite fotografier.

Varför kan jag inte sluta skriva? Haha!
Ta hand om er, snyggingar.
<3

Datorproblem.

2009-10-02 @ 15:56:32
Min dator har dött. Totalt. Den fungerade alldeles utmärkt fram till för några dagar sedan. Då ville den inte vakna till liv alls. Jag tror att det är batteriet som har gått sönder (har ju en bärbar dator), det har varit lite kasst på sistone. Man kan tydligen överanvända batteriet. Det hade ju varit väldigt trevlig om någon berättat. Jag förstår också att batterier förbrukas, men borde man inte få något slags tips på hur man ska göra för att det ska hålla så länge som möjligt? Nåväl, inte så mycket att göra åt, det är ju som det är! Men jag hoppas att min brors kompis kan hjälpa mig, han är tydligen bra datorkunnig. Jag har ingen lust att skicka iväg min dator i tre veckor på service om han kan hjälpa mig. Så jag håller tummarna!

Men trots allt det här tycker jag att det är lite skönt att inte ha en dator. Man kopplar av lite, känner ingen press, och får tid till annat. Jag har till exempel gått igenom varenda liten penna jag har, för att se om det är något att spara. Jag har en del pennor. Och ni anar inte hur mycket jag broderat! Jag har hittat gamla broderier, som jag tagit upp igen. Riktigt kul, lagom pyssligt och avslappnande. :)

Nackdel med att inte ha en välfungerande dator är att de där sakerna som är så mycket lättare på datorn, blir plötsligt väldigt komplicerade. Att till exempel kolla efter jobb på Platsbanken blir som att leta efter liv på månen, ungefär. Familjens stationära dator fungerar, men den klagar på ungefär allt, så det går inte undan. Men man får vara glad för det lilla i alla fall!


Jag håller nog dessutom på att bli förkyld. Är täppt i näsan och det kliar retligt i halsen. Känner mig hyfsat pigg och feberfri, men det retar ändå. Hur mår ni? Har höstens baciller klamrat sig fast på er? Eller har den kyliga luften totalt renat er?

Jag hoppas ni mår bra!
Varma kramar

RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com