Mån 15 mars

2010-03-15 @ 12:34:04
Telefonsvararen - Den upptagnes bäste vän, och den behövandes största irritationsmoment.

Jag har ringt ner till husläkarmottagningen för att försöka få tag i en läkartid. Läkarna har telefontid mellan klockan nio och tio. En timme. Annars måste man redan ha en tid. Man ska helst inte ens lämna meddelande på telefonsvararen, utan ringa vid nästa telefontidstillfälle.

Akutmottagningen har öppet mellan halv elva och halv tolv. En timme. Annars måste man redan ha en tid. Och dessutom är jag inte akut sjuk. Så vad gör man om man vill få tag på någon nu, idag, för man inte kan ringa under den utsatta tiden, när de knappt har öppet, och man inte kan få lämna meddelande?

Ingenting. Man kniper käft och lyder. Because they said so.

Plugg i höst?

2010-03-14 @ 00:41:27
Just nu sitter jag och söker runt efter något att studera i höst. För jag tror verkligen att det är det jag borde göra. Det känns rätt. Jag är inte i jobbtagen, och arbetslöshet och ersättning från Försäkringskassan inom en viss tid är inget alternativ att välja på.

Problemet är att jag verkligen inte vet vad jag vill plugga. Ska jag satsa helhjärtat på musiken, som är stora passionen, eller ska jag göra något helt annat? Och vad i så fall? Jag vet knappt vad jag tycker om, och absolut inte vad jag skulle kunna tänka mig att plugga.

Helt galet svårt. Har beställt hem en kurskatalog från Stockholms Universitet, och sen kollar jag runt på annat håll. Men jag får skynda mig, inte långt tid kvar att anmäla sig på!

Men har ni något tips på vad jag borde göra? Var ser ni mig? Åsikter vill jag ha! :D

<3

Lördag, helt enkelt.

2010-03-06 @ 15:12:01
Var i Skarpnäck igår och roade mig med lite roligt folk. Var dock, precis som många andra, otroligt trött. Och det började sent, så det blev sent att komma hem också. Eftersom det inte finns några slags förbindelser mellan Sköndal och Skarpnäck nattetid så väntade jag på att den ordinarie bussen började gå igen, så jag kom hem vid sex i morse. Ack så trött jag är, faktiskt. Men jag hade väldigt trevligt, så det var värt det.

ikväll.. Ja, då blir det... jag vet faktiskt inte vad det blir. Antingen någon slags fest eller så blir det hemmachill. Får se, helt enkelt. Jag ska göra det jag känner för i alla fall, för det är det man ska göra. Man ska ha kul!

<3

Uppdatering

2010-03-03 @ 23:06:19
Jag har inte uppdaterat på... länge. Men helt ärlig tycker jag inte det har hänt så mycket. Jag har börjat praktisera på Konsum, det har jag gjort. Det går... ja, det går, men jag kan ju inte påstå att det är det roligaste gratisjobbet. Och det är så sjukt fysiskt, så jag kommer hem och däckar typ varje dag (därav den dåliga uppdateringen). Jobbar 30 timmar i veckan, så jag är dock ledig på torsdagar. Och gissa vad - imorgon är det torsdag! Så gott jag ska sova!! :D

Men förutom praktiken har jag varit på Ikea (köpte galgar, ramar, en lampa m m. Lite smått och gott.), musikalat mig, träffat underbara vänner, saknat underbara vänner som jag inte träffat. Och tro det eller ej, men på två och en halv vecka har jag inte gjort mer än så.

Men något jag ska göra nu, det är att sova. För imorgon ska jag till frisören (ska bara toppa), sen på kvällen blir det Wallmans med familjen. Det ni! :D

<3

RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com