Tors 24 november

2011-11-24 @ 11:16:49
Herregud, tänk att det snart är december. Och imorse gick jag till fikat utan jacka. Vart är kylan och snön? Den borde ha tittat fram lite grann i alla fall. Tänk så fort tiden går. 

Och vet ni vad? Idag skulle jag börjat klockan tio, och så knatar jag upp till fikat vid halv tio för att få reda på att jag börjar klockan ett. Uää, jag hade därmed kunnat sova lite längre. Nedrans liksom. Men men, vad ska man göra. Jag sov i alla fall väldigt gott inatt, hela natten igenom och jag kom upp väl imorse, och jag känner mig ganska fin idag, och jag är pigg och glad. Så... waay. 

Och på tal om fin! I måndags hade vi fotografering med klassen inför vår Vinterrevy-affisch, och åhhh vad fina alla var! Bilderna blev jättefina, och alla var så glada och otroligt vackra! Man blir nästan lite stolt över att gå i en klass med såna vackra människor, utanpå och inuti. Härligt värre, det kommer blir awesome, både affischen och föreställningen.

Lör 19 november

2011-11-20 @ 00:35:08
Klockan är egentligen över midnatt, men jag har inte gått och lagt mig ännu, så för mig är det lördag, hehe.

Veckan som gått har varit ganska håll-i-gång-ig, så igår var det väldigt lugnt här på internatet, och jag spenderade med fredagkväll med att tvätta, städa, duscha, dricka te och sitta och snacka skit med Teresa och Jessica. Väldigt skönt att bara ta det lugnt.

Idag har varit ganska soft också. Ett gäng av oss åkte och tittade på Sösdala Revy, där en av våra lärare är med. Efter det åkte vi hem, för att sedan knata iväg till Kulturhuset och gå på bio. Vi såg Breaking Dawn, vilken faktiskt var bättre än jag förväntat mig, eftersom jag faktiskt tycker att de tidigare filmerna är ren skit. Men jag älskar ju böckerna, så jag måste ju på något vis ändå kolla på filmerna, ni vet. Hur som, efter filmen gick vi tillbaka hem, tog en kopp te, och sedan har jag suttit med Johanna och Teresa och kollat på en film som heter "The invention of Lying", som var riktigt rolig. Den handlar om en värld där ingen kan ljuga, förutom en man som plötsligt kommer på hur man gör. Riktigt kul.

Och nu är jag trött och seg, så nu tänkte jag kolla på ett avsnitt eller två av Vänner och lägga mig i min säng och mysa tills jag somnar.

Tjohej!

Tors 17 november

2011-11-17 @ 23:14:12
I veckan har vi repat lucialåtar, och vi har börjat repetera inför Vinterrevyn. Och redan nu känns det väldigt bra, så jag tror att det kommer bli fantastiskt. Men jag är även säker på att vägen bli hård och svettig, och den kommer att kantas av irritation, tårar och panik. Men jag tror också att vi kommer ha the time of our lives och att det här är nåt jag kommer bära med mig hela vägen. Och det är här jag kommer lära känna min klasskamrater ännu mer, om det är möjligt. Fina grejor.

Kan även berätta att min klass och teaterklassen var iväg till Strömsnäsbruk (ca 15 minuter med bil från Markaryd) och tittade på 1 2 3 Schtunk, som är en clowngrupp som håller på med improvisationsteater. Bland annat var Lasse Beischer med, Lasse i Lasse & Morgon från Tippen, för er som minns. Och SOM jag blev glad när jag märkte det, för jag är ju ett så stort Tippen-fan, och de där två är ju några av mina idoler. Fantastiska underhållare.

Och den här föreställningen vi såg - oj oj oj! Jag har inte skrattat så mycket på länge. Det var så fantastiskt roligt, och även de andra två i gruppen, Josefine Andersson och Henri Kokko var helt otroliga. Vi har skrattat konstant i över två timmar. Man blir lite lätt slut, men det var värt det. Så om ni vill se riktigt underhållande improvisationsteater så ska ni definitivt se 1 2 3 Schtunk. Hade aldrig hört talas om dem innan och det tycker jag är synd, för det här  - det är underhållning!

Lör 12 november

2011-11-12 @ 17:56:15
I torsdags fick vi äntligen reda på vad som ska hända på Vinterrevyn. Och oj oj oj, vad taggad jag är att bara sätta igång och lära mig alla sketcher, låtar och danser. Detta ska utan tvekan bli den bästa Vinterrevyn någonsin! Jag har fullt förtroende för min klass för att få det att fungera.

Jag har dels inte så mycket att skriva, och inte så mycket ork också. Men jag kan säga att igår hade vi drinkkväll, då vi klädde upp oss lite och gjorde drinkar och festade. Hur kul som helst faktiskt! Och om en halvtimme ska ett helt gäng på femton personer åka iväg till Halmstad och äta gott och gå på bio. Om vi får tag på biljetter, men annars hittar vi på nåt annat.

Tjohej så länge!

Fler bilder

2011-11-08 @ 10:19:57


Det finns betydligt fler bilder, men många var för stora för blogg.se att lägga upp, t ex såna på Helene när hon klättrar i träd. Men vi får nöja oss så här. Men det är bättre än inga bilder alls!

Tjohej

Mån 7 november

2011-11-07 @ 19:05:34
I fredags träffade jag Jessica och vi var ute på en härlig promenad, sedan gick vi hem till mig och tittade på film. Och vi var väldigt vuxna av oss och tittade på Pippi Långstrump. På fredag kvällen kom Simone till mig och vi åt middag och kladdkaka och tittade på film och hade det allmänt mysigt.

Lördagen spenderade jag med att åka tillbaka hem till Markaryd. Det var skönt att komma tillbaka, och det känns nästan som att man knappt varit borta, samtidigt som det blir mer påtagligt hur långt borta Stockholm och alla där är.

Söndagen spenderade jag med att städa, dansa, fika, titta på film och kramas med folk som kom hem.

Idag har varit ganska lugn, haft drama och lite utvecklingssamtal för draman och vi har även börja repa jul- och lucialåtar idag. Och det låter redan fantastiskt vackert, och jag skulle bara vilja att alla fick se och höra! Hoppas på att det blir inspelat. Jag, tillsammans med Jocke och Ellinor, ska även vara luciakaptener, så vi håller i rep och lär ut stämmor och så. Ska bli skitkul att bita tänderna i något ordentligt och verkligen kötta järnet, speciellt när det gäller sång, för det är jag ju som mest hemma med.

Imorgon är det ganska lugnt också. Börjar halv elva, har utvecklingssamtal för micktekniken, sedan bara lite info och mer luciarep. Men det man ser mest fram emot i veckan är ju torsdag. Då har vi kollationering för vinterrevyn! Woho! Längtar som attan. Spännande spännande!

Och jag slänger dessutom upp ett antal bilder från min härliga dag med Simone och Helene.Och nu ville blogg.se inte lägga upp fler bilder, så förhoppningsvis kommer det fler snart!

Tors 3 oktober

2011-11-04 @ 00:25:05
Förkyld var ordet! Jag minns faktiskt knappt vad jag gjort de senaste dagarna. Jag vet att jag var hemma och var förkyld igår. Är förkyld idag också, men tog en promenad med fina brudarna Simone och Helene. Bilder kommer sen, hoppas jag. Sen gick vi till Simpan och åt gröt och snackade strunt och skrattade. Fint fint. Sen gick jag hem och gav efter för min förkylning. Jag hoppas jag blir bättre snart. Just nu är det noll andning genom näsan, lite lagom kli i halsen och fetaste bomullen i skallen. Jag mår toppen! Not..

Men imorgon ska jag hur som haver träffa Jessica, sen ska jag packa och sedan ska jag hänga lite till med Simone. Och på lördag åker jag tillbaka hem till Markaryd! Tänk så fort en vecka kan gå. Men så är det!

Tjohej!

RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com