Första advent

2008-11-30 @ 22:03:11
Trevligt första advent på er! Nu är det bara tre och en halv vecka kvar till julafton. Vad har ni för planer? Har ni massor att göra, ska ni bort över jul?

Jag själv kommer bara vara hemma i jul. Har varit de sista åren, varför då bryta på "traditionerna"? Skittråkig tadition om man frågar mig! Samma sak varje jul. Men jag och min kära syster har sagt ifrån. Visst ska vi vara hemma, men vi ska göra det på vårt sätt, se till att det faktiskt blir julstämning i huset, inte bara på grund av pyntet.

Idag har jag i vilket fall som helst bakat. Pyntat. Fixat. Jag borde ha pluggat, men jag orkade verkligen inte. Jag vet inte om jag för en gångs skull mår bra, eller inte, men jag sover jättemycket. DJUPT sover jag också. I flera år har jag sovit ganska lite, haft svårt att sova, vaknat lätt mitt i natten och sovit kanske 4-5 timmar per natt. Visst sover jag längre på helgen, men aldrig djupt. Nu sover jag riktigt DJUPT. Det går ganska fort att somna, och jag sover hela natten riktigt gött, till klockan ringer. Det har inte hänt sedan jag var... tolv år kanske. Så det känns konstigt. Igår tog det lång tid att somna igår och det var jättejobbigt! Men sen insåg jag att jag låg så jämnt förr. Så vad har hänt undrar jag? Jag klagar inte, sömn är alltid uppskattat. Men det blir ju lite jobbigt att komma upp ur sängen på morgnarna, haha.

På tal om det borde jag gå och lägga mig snart. Jag har ju varit sjuk, men imorgon bär det av till skolan. Men jag lär väl vara vaken ett tag till. Om jag inte faktiskt tar mig i kragen och lägger mig. Men jag konverserar med trevligt internetfolk, så jag lär väl fastna.

Men hur som.. Trevlig första advent :)


Usch säger jag bara...

2008-11-26 @ 11:10:17
Jag hade ju tänkt att bara vara hemma en dag eller två för att sedan köra på igen, lite piggare bara. Men där gick jag bet, då jag känner mig tre eller fyra gånger så mer förkyld än vad jag var igår. Det var inte alls kul.. Inte är det ofta jag får feber heller, men nu tror jag att jag har feber. Men jag får kolla det sen.

Och snön rasar till backen, och jag vill pälsa på mig och gå ut och rulla i snön. Men det är nog inte det smartaste man kan göra när man är genomförkyld. Men det är ytterst lockande. Får hoppas på bättre hälsa i helgen så jag kan locka ut mina vänninor på pulkåkning. Det är om snön ligger kvar, vill säga! Det ska tydligen bli plusgrader och annat skit här i veckan. Det vill jag inte ha, nu när snön äntligen har kommit! Nej, säger jag bara! Nu får det vara snö och vitt ett tag. Jag vill inte tillbaka till grårusket och mörkret. Även fast vintern och jag inte är bästisar och bundis, är den så otroligt mycket mer upplyftande än slask och regnoväder.

Anyhows, jag hoppas inte någon ger mig ogiltig frånvaro idag i skolan. Jag vaknade i princip nyss.. (runt elva, that is). Men det är ju det dummaste jag hört att man måste sjukanmäla sig innan nio. Om man är genomsjuk och borde sova så länge som möjligt, tycker de att man Ändå ska upp innan klockan nio, för att informera om hur sjuk man är. Dumt. Men nu har jag sjukanmält mig. Om min lärare ger mig ogiltig frånvaro så har jag lite till att skälla på honom för, på utvecklingssamtalet på fredag. Undrar hur det går. Jaja, jag slipper ha några föräldrar med mig i alla fall. Tummen upp, på det!

Nu ska jag gå och äta något tror jag, så jag får någon slags energi i förkylningens matthet.
Ha det bäst, vi skrivs <3

Förkylt var det här

2008-11-25 @ 09:24:16
Jag har gått och väntat ganska länge på att bli förkyld. Jag har haft på känn att jag hållt på att bli förkyld, i flera veckor. Nu är jag förkyld. Hela huvudet känns som en bomullstuss. Så vi får väl se hur dagen blir. Jag ska försöka plugga ikapp så mycket som möjligt och när jag inte orkar längre, då ska jag lägga mig ner under tre lager täcken och titta på någon Disneyfilm.

Men det första jag ska göra är nog att gå och laga gröt. Jag ska leta efter mannagryn, jag är otroligt sugen på mannagrynsgröt. Men jag vet inte om vi har några sådana, så i annat fall får det bli havregrynsgröt. Men gröt ska det bli! Gott för magen, sörrni.

Hoppas ni är friska i det nykomna vintervädret. Om inte, krya på er!
Varma kramar

Helg!

2008-11-21 @ 18:52:08
Jaa, hörrni. Allt lugnt i livet? För mig är det coolt. Även fast jag känner ångest för i princip allt, haha. Men lite uppdateringar säger vi då. Var på julshow (det var lite blandat dock) i Globen i onsdags. Otroligt kul faktiskt :)



Sjukt kul var det i alla fall :)
(Ps, mitt videoklipp)

Igår hade vi öppet hus i skolan. Lite mindre kul. Jag ville inte vara där alls, jag hade ont i halsen, Nathalie var inte där och Heidi kunde inte sjunga. Det var mindre kul. Men i alla fall, det gick väl helt ok.

Men idag är det lugna puckar. Det är sitta hemma och läsa som gäller ikväll. Ganska mys faktiskt. Haha, jag sov på en madrass på golvet inatt (om du undrar varför, så för att jag inte orkade bädda min säng och för att den är sjukt skön, haha!) och jag har en väldig lust att bara dunsa ner på den och mysa ner mig. Får väl göra det senare ikväll, måste läsa en bit till.

Imorgon blir det att fira Linnéa :) Ska bli trevligt, men jag har INGET att ha på mig!!!! Det känns inte sååå himla kul. Men jag får väl... improvisera? Håll tummarna för att jag lyckas fixa ihop något!

Snart Globen

2008-11-19 @ 17:31:33
Jag, mammas moster, pappa och mammas vad det nu är ska snart iväg till Globen för någon Julkonsert. Mamma ska sjunga i kören. Jag skulle egentligen ha varit med också, men jag känner mig inte så pigg. Men jag hade lite tur i oturen, för min mormor som egentligen skulle gått och tittat med de andra, blev sjuk. Hon var snäll och överlät sin biljett till mig. Så jag får i vilket fall som helst titta och lyssna istället. Det är ju alltid trevligt! Jag hoppas det blir en trevlig kväll. Man kan ju inte få mer julstämning för tillfället i alla fall, med julkonsert och snön som faller.

På söndag är det dessutom bara en vecka kvar till första advent! Mamma påstod att vi kunde sätta upp adventssakerna redan i helgen, men vi har ju hela nästa helg på oss. Dessutom kommer vi inte göra det, om inte jag tjatar, vilket jag inte kommer göra. Om jag inte får något hyper-jul-slag. Haha, men det tar jag då i så fall. Jag längtar bara till jag får baka lussebullar. Jag vill inte äta dem (jag kommer ångra det sen när jag känner lukten av dem), men jag vill baka dem. Ni kan j alltid komma över och fika med mig, när jag väl har bakat! Jag bangar aldrig på trevligt sällskap!

Dags att vara snälla nu ungar, snart är det jul ;)

Oh my god!

2008-11-18 @ 17:24:24
Jag har ALLVARLIGT talat inte haft så här kul på LÄNGE. Jag har kramp i käkarna, och jag inte sluta le.

Vi träffade några elever från England igår. Så Underbart härliga människor! Gud, jag känner dem knappt, jag saknar dem redan. Asså åh, jag har verkligen haft så himla roligt! Tänk dig ett gäng esteter, som är som du själv, fast ÄNNU roligare, talandes engelska! Jag som är så intressarad av engelska språket. Nära på att börja gråta var jag ju också, på tunnelbaneperrongen. Deras tåg rullade in, och jag som ensam svensk (haha) kvar tog hejdå. En av killarna sade 'You should come visit us in London!', och innan jag hunnit svara utbrister av en tjejerna "YEAH! Come with us!" Mitt svar; ett hjärtligt, nästan gråtmilt "I would if I could". And I want to! Åh, jag kommer leva på det här ett tag nu :) Underbart.. helt enkelt underbart..

Jag är inte troende, men just nu önskar jag att jag var det, då kunde jag be till högre makter om att få åka med skolan och hälsa på dem. I've really had the time of my life. Happyhappyhappy!

Peace out, luvs! <3

16 november

2008-11-16 @ 18:41:03
Ganska slapp helg må jag säga. Har gjort absolut ingenting. Eller jag cyklade till en liten vän, tog en lång promenad, för att sedan cykla hem. Jag trodde jag skulle ha maffiga träningsvärken, men den slapp jag! Duktig mig, som stretchade! Det var väldigt skönt må jag säga. Jag ska ut och röra mig mer. Det säger jag ofta, men jag ska börja bättra mig.

Igår fick jag även reda på lite omdömen från lärarna i de olika ämnena i skolan. Besvikelsen var ganska stor, det verkade vara något som var fel i varenda ämne, till och med de jag tyckte gick bra. Så jag fick ångest. Jag satte mig och skrev en analys i svenskan, började med engelskan. Men jag har inte någon ork. Och det är bara allmänt jobbigt, allt det här. Jag vill få det överstökat, men jag vet inte var jag ska hitta orken. Det är ganska... irriterande. Men jag tror jag ska ta någon dag i veckan, då jag ska sätta mig på ett café och plugga. Själv! Jag ska inte ha med mig någon, för då kommer jag bli distraherad. Det ska i så fall vara någon ambitiös människa som också har saker att göra, som också pluggar. Annars kommer garanterat bli distraherad och det behöver jag inte just nu! Jag har ångest över att jag tydligen inte ligger så bra till som jag trodde, jag är stressad över att tiden rinner ifrån mig. Allämn ångest alltså...


Men imorgon är det konsert. Ska bli... kul? Jag vet inte. En del är kul, en del vill jag bara skita i. Men det blir nog bra ändå, hoppas jag. Jag ska i alla fall ge järnet! Som alltid på en konsert. Jag ger verkligen allt på en konsert. Förra året fick jag influensa precis när vi skulle ha konsert på Soppteatern. Stod jag på scenen? Jajamänn, det gjorde jag. Jag gav allt jag hade för tillfället och det gick skitbra. Sen gick jag hem och var dundersjuk i två veckor, med influensa och ögoninflammation på samma gång, men jag kunde minsann vara nöjd över mig själv med konserten! Det är på konserterna jag känner att jag lever. Jag ÄLSKAR att ha konserter. Jag vill ha flera konserter. Jag älskar det. Känns klyschigt att säga det, men jag är tamefan född till det.

Det tar sig

2008-11-14 @ 20:11:18
Idag hade vi genrep inför konserterna vi ska ha på måndag och tisdag. Det gick helt okej, faktiskt :D Det enda jag får klåda över är att vår trummis ALDRIG kommer i tid, och jag känner att jag inte riktigt kan lita på att han ska komma liksom. Likaså är det en låt som jag tycker är ganska.. njaaaa. Den håller inte riktigt tycker jag, det låter inte så bra :/ Men det andra tycker jag att vi har gjort bra :)

Idag har jag även varit i stan med Helen och Katinka. Vi mötte en kille från Studentmäklarna och kollade på tre lokaler, för studentskiva. Det var riktigt roligt, tyckte jag. Dock blev det en lokal slopad ganska snabbt, som inte riktigt föll oss i smaken. Det var lite tråkigt att vi inte var fler som gick, men det var bättre än inget :)

Jag hoppas bara att det blir bra, och det tror jag nog att det blir! Jag är hoppfull :)

11 november

2008-11-11 @ 17:39:51
Jag har egentligen inte så mycket att berätta, jag ville bara skriva något. Så hur har ni det? Hoppas i vilket fall som helst att ni har det bra!

Jag ska alldeles snart sätta mig och läsa igenom papper och häften inför Nationella Proven i Svenska B imorgon, men först ville jag bara skriva lite, och visa några bilder ;)

Igår då.. körkonsert. Det gick helt otroligt bra! Och det var skitroligt! Jag tyckte verkligen det gick jättebra, jag kan inte säga någonting annat. Jag kommer sakna att ha kören nu under julen. Men det kommer väl bli desto roligare i vår, när det sätter igång igen. Men hursom, jag fick små fina rosor av min kära mormor efter konserten. Hade jag verkligen inte räknat med. Men jag älskar ju rosor, så jag tackade och tog emot.
 

Fotograf: jag ^^
  

Och hurrni, vet ni vad? En viss Anna har lagt upp några bilder från 3 Doors Down konserten! Och jag har fått tillstånd att visa några. Så nu ska ni få se :)

Fotograf: Anna Gustavsson
Mail Till Anna: [email protected]

     
Förbandet; Plan Three

    
3 Doors Down


Måndag igen.

2008-11-10 @ 15:39:15
Jaa, nu är det åter igen måndag, och snart dags för kören. Ikväll gäller det, det är konsert. Ska bli riktigt roligt, och jag ser fram emot att få sjunga min lilla solosnutt. Det är ju inte mycket, men man får ju vara glad för det lilla!

Jag har haft en helt underbar dag idag faktiskt. Jag har varit på riktigt gott humör,och allting har varit... Ja, bra! Började dagen med sånglektion. Det gick super! Jag gick köra lite Oasis, och bälta på. Jag älskar att köra rock, det är en härlig teknik, och man får ut så himla mycket! Man känner sig liksom lättad efteråt. Rawk 'n' röll, så att säga!

Efter det höll jag äntligen mitt tal i svenska. Det gick faktiskt ganska bra. Jag tyckte jag pratade otroligt snabbt, men jag höll tydligen ett lugnt tempo. Ja där ser man. Men det skulle vara ungefär fem minuter. Min tid: 4.57. Det tycker jag var ganska bra gjort av mig, inte sant? Haha

Och sen har jag inte gjort så mycket mer. Lunch och mentorsmöte, men det var inte så himla viktigt, haha. Så nu sitter jag och laddar inför ikväll, ska snart börja göra mig i ordning. Måste äta, och fixa hår, smink och kläder! Lite tjusig måste man ju ändå vara. Det är dock riktigt synd att min kära mor är jätteförkyld och inte kan komma. Men min syster kommer, och mormor. Och möjligtvis min far, men han har också varit sjuk, så det vet jag inte. Men det kommer nog gå bra i vilket fall som helst. Jag kommer ha roligt, i alla fall.

Önska mig lycka till nu, och ha det gött! Jag sjunger för er :D
Kram så länge

Vilken osis!!

2008-11-08 @ 12:57:56
Igår var inte en sån höjdardag.. Jag mådde inte något bra, så jag stannade hemma från skolan. Jag kunde knappt hålla mig vaken och uppe. Jag fick dock ett sms om att min mobil var klar från reperation, så jag tvingade mig själv till farsta för att hämta den. Och så skulle jag köpa ett par nya hörlurar till den, jag hörde tidigare att de skulle kosta runt två hundra kronor. Men stoppa bananerna i örat, de kostade 450 kronor. Och jag som försöker spara de få pengar jag har, för att ha för studenten! Det går ju super... Ekonomisk ångest, ja.

Och kvällen kom.. den kunde varit bättre.. Ja... Hur som.. jag skulle gå på Footloose. Och jag såg så sjukt mycket fram emot att få se Peter Johansson, jag var sjukt taggad. Och det första jag ser när jag kommer till Intiman är att någon annan skulle spela hans roll för kvällen. Just där ville jag bara lägga mig ner och gråta några minuter. Jag har alltid sån jävla otur när det kommer till sånt här!

Som när jag och Ami skulle gå och se One Republic. Inställt... Gavin Degraw. Jag kunde inte. Det är alltid nånting som går fel. Det känns som det i alla fall. Och jag har ju inte direkt råd att gå och se den igen. Musikalen i sig var skitbra, alla dansare och allting, den var otroligt bra, verkligen! Jag blev bara så besviken.

3 doors down

2008-11-07 @ 17:53:43
Det här är nog det mest impulsiva jag har gjort när det gäller konserter. Speciellt på såna då man måste ha biljett. De andra har jag ändå bestämt minst en dag i förväg att jag ska gå på. Men det här..

När jag gick upp på morgonen kände jag mig så där allmänt nyvaken, och mer matt i kroppen än jag brukar. Och min vana trogen ordnade jag frukost, och tog DN:s kulturdel i händerna. Sedan insåg jag att jag kanske inte orkade läsa. Men tur att jag gjorde det! För allra längst bak stod en liten, liten pluttkolumn om en konsert. 3 Doors Down. Luften gick ur mig en sekund eller två. HUR länge har jag och Ami inte väntat på det här liksom?! Så i ren panik smsade jag Ami, och i lika panikartad stil smsade hon tillbaka, och fram och tillbaka blev det några gånger. Vi ville ju bestämt gå!

På tunnelbanan satt jag och letade efter en ensam liten tidning, där man kanske kunde hitta ett nummer till ticnet. Icke. Så sekunden jag kom till skolan ville jag ha fatt på en dator. Jag lyckades, och segt, så segt tog den sig in på ticnet. Ledigt.. Det fanns gott om biljetter! Jag letade upp närmaste ombud, och så fort jag hade tid sprang jag iväg och köpte två biljetter.

Hem, slängde i mig mat, laddade med några 3dd-låtar, sen bar det av mot Arenan. Jag kom fram till kvar i tre, tre någon gång, och förväntade mig minst en 50 pers. Det var ingen där... Fundersamt gick jag runt och letade efter en kö. Förundrad av tomheten ställde jag mig och såg mig omkring. I en trappa satt en ensam kille. Kanske? Jag tvekade ett ögonblick innan jag lite förvirrat frågade om han möjligtvis gick på Fryshuset, eller om han skulle på konserten. Konserten. DET VAR KÖN! Jag stod nästan först i kön! Efter ett tag kom två, sedan tre pers. Så i flera timmar stod vi sju stycken i kön. Vi började nästan tveka. Men det kom en hel drös med människor ungefär en halvtimme, timme innan insläppet. Vissa därefter.

Och platserna! Längst fram, i mitten! Helt underbart! Det tryckte förvisso mot vänster hela konserten, jag har i efterhand blåmärken på revben och baksidan av underarmar från kravallstaketet, men så jävla värt det!!!

Förbandet, helt underbart! Så sjukt bra, jag har inte ens ord! Lyssna in säger jag bara, jag är såld.

Plan Three - Triggers

De gav på en skön show, jag ska lyssna mer på dem.

Sen var det dags för bandet själv. Låtarna är så... musikaliska, melodiska, hjärtliga, ärliga och helt underbara! Jag har gått igenom många faser av musiktyckande, men vad det är varit så har jag alltid tyckt att 3dd är bland det bästa som finns, när det gäller musik. Sån här musik vill jag kunna göra, sån musik som betyder nåt för folk. Gud vad jag är glad över att jag fått se de, höra dem live.

Jag hade tyvärr inte med mig kameran, jag ville bara njuta av musiken. Men en härlig lirare i kön hade kamera, jag ska fråga om jag vänligen får låna en bild eller två att visa er. Det var sjukt kul alltså! Tröja har jag också, som souvenir.

Nu är jag klar, det här är det bästa på länge. Det ägde. Och bara för det. En 3DD-video! Enjoy!



3 Doors Down - Citizen-Soldier

4 november

2008-11-04 @ 16:14:16
Den här dagen kunde ju varit bättre. Känns som att allting bara gått snett idag.

Jag vaknade sent, fick bråttom till bussen. Jag har haft ont i huvudet och ont i magen hela dagen. Doktorn ska ringa mig imorgon eftermiddag, inför ett möjligt besök hos doktorn. Igen... Jag hatar min mage, jag vill få buk(t) på den. Jag har gått omkring och frysit mer än vanligt idag också. Det känns som bara jag, så jag undrar om jag börjar bli sjuk. Vilket jag inte hoppas. Har så mycket att göra de två-tre kommande veckorna.

Och så skulle jag hålla tal idag. Men tror ni inte jag glömde mina papper med manus och stödord? För några sekunder höll jag på att börja gråta. Jag har gått och förberett mig mentalt i flera dagar, och så glömmer jag skiten, och kan inte tillräckligt mycket utan till för att kunna hålla det. Jag som försöker låta BLI att skjuta upp saker och ting. Men vad ska jag göra? Jag får ta det som det kommer. Jag är tacksam för mer tid, men jag kände mig faktiskt redo att hålla ett tal, så då känns det lite jobbigt. Tur i oturen.

Och jag gick även till optikern idag, och bokade tid för synundersökning, ska dit imorgon. Jag hoppas nästan att jag har något litet synfel som kan åtgärdas, för det känns verkligen som att det behövs. Känns nästan som nåt brytningsfel eller nåt. Jag får väl se imorgon helt enkelt. Bara de inte säger att jag bara skulle behöva ett par läsglasögon, för det har jag. Hjälper det? Neeeeej.

Vi ska på teater ikväll också. 5x Gud. Jag vill se den, men det känns lite jobbigt att ge sig ut i kylan och åka ända till Skärholmen IGEN, när jag fryser inomhus. Jag känner mig inte så lockad. Just nu överväger jag att ta bussen hela vägen, men jag vet inte om jag kommer orka. Fast då kanske jag kan läsa. Skit samma, jag kör något 'in the heat of the moment'.


Nu har jag klagat. Vill ni veta en skoj sak? Skit samma, jag berättar :D
Igår hade vi genrep med kören, och jag ska som sagt sjunga en liten solosnutt. Och igår var första gången vi solister sjöng tillsammans med kören. Innan har vi bara repat var och en för sig. Och det gick så grymt bra! Jag var helt i extas när jag gick därifrån! Det var upplyftande, och roligt, och jag... Jaaaa, det var så SJUKT KUL! Jag längtar till nästa vecka, då det blir inför stor publik också!
Om ni vill gå så fanns det igår ca 150 biljetter kvar. Det kostar 80 kr (varav 15 kr går till DuKanSjungaGospel-kören SOS Barnby i Ukraina). Så om ni vill gå så säg till mig, så kan jag ge mer info om när och var. Det är riktigt kul att gå och se på! Om inte annat är det härlig musik, och en skön stämning.

Ta hand om er

Busy day

2008-11-02 @ 21:58:44
Tre inlägg på en dag. Inte illa. Eller så är det väldigt illa. Men jag har en sån där skriva-av-mig-dag idag. Så det är vad jag gör, skriver av mig.

Det lossnade lite för ett tag sen, har skrivit för ungefär 2 minuter och 30-45 sekunders pratande. Då ska jag bara skriva ungefär lika mycket till. Super... Jag har fastnat igen. Men jag vet ungefär vad jag ska och vill få fram, men det liksom har fastnat i huvudet, och vill inte komma ut. Så jag passar på att skriva lite här så länge. Jag kommer nog sitta här ganska länge inatt, men jag har i alla fall bäddat sängen. Och jag ska snart borsta tänderna, så när jag är klar kan jag bara lägga mig och sova. Oavsett om klockan är elva eller halv tre.

Och jag har två rum nu. Det ni, haha. Som jag nämnde tidigare (tror jag.. jag är lite disträ för tillfället) så ska jag kanske byta rum. Eller nu är det i princip bestämt. Jag ska byta rum. Det rum jag nu ska ta är betydligt bekvämare för en liten fryslort som jag. Men vi ska flytta ut lite saker som står här (det är ett tillfälligt gästrum), och så ska jag få omtapetserat och fixat precis så jag vill ha det. Det känns väldigt skönt, jag har aldrig fått göra om mitt rum från grund för att få det som JAG vill ha, jag har alltid fått ta över det mina syskon alltid har haft. Så det känns skönt. Dessutom planerar jag att jobba ett tag och så innan jag flyttar hemifrån. Vill ut och resa och leva livet innan ekonomin går utför liksom! Så jag lär ju bo i mitt rum ett tag, då är det ju himla käckt om jag trivs! Och det ska jag göra så småning om!

Men eftersom vi då inte ens har börjat göra någonting med rummet, så har jag två rum. Jag sover och använder datorn i det nya rummet, och har mina saker i det andra. Mitt personliga, ganska stora förråd alltså.

Nu ska jag försöka ge järnet lite till på talet, håll tummarna för mig!

Usch!

2008-11-02 @ 16:45:23
Jag bara orkar inte. Och jag vet inte vad jag ska göra.

Jag har då nationella provet i svenska, muntligt, på tisdag förmiddag. Jag ska hålla ett ca 5 minuters långt tal (i mitt fall om klimatförändringarna, och hur vi, jordens befolkning, står i frågan). Och jag har skrivit en bit som tar ungefär... 45 sekunder att säga. Så jag har 4 minuter och 15 sekunder till att hitta på något att säga. Det är egentligen ganska lätt, men det står helt still i hela skallen. Och jag vill bli klar ikväll, för imorgon har jag ingen tid alls. Jag har ett par timmar mellan skolan och kören, men där vill jag ju bara träna på talet, jag ska ju läsa så lite innantill som möjligt. Jag blir galen på mig själv.

Har ni något jag tycker att jag borde ta upp? Har ni några idéer på synvinklar och aspekter som jag kan nämna? Har ni förslag, så tveka inte! Skriv en rad, jag uppskattar det!

Kärlek på er

under ombyggnad

2008-11-02 @ 13:37:34
Jaa, jag borde plugga. Och jag gör det! Ibland.. Jag gör lite i taget, jag har inte orken att sätta mig och göra allting på en gång. Det är inte så smart av mig, eftersom jag ska hålla tal om 2 dagar, och knappt börjat med manuset. Men men, så länge jag får g så blir jag nöjd. Det är det jag ska lära mig, inte sant? Att kanske nöja mig med mindre, och inte stressa. Så jag gör lite i taget.

så under tiden passar jag på att försöka fiffa lite med min blogg, så den får nå käckt utseende. Jag hoppas det blir gött :)

Men om det ser lustigt ut ett tag, så ha överseende med det tack :)

kram så länge

RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com