Ons 20 juni

2012-06-20 @ 16:45:00
Jag åkte till Göteborg på måndag morgon och hade under måndag eftermiddag audition till musikallinjen på Balettakademien. Jag gjorde vad jag tyckte var en riktigt rolig audition, men som jag trodde gick jag inte vidare. Kanske såg de att jag inte hela hjärtat med mig, men jag tyckte ändå jag taggade till och jag hade riktigt roligt. Så troligtvis är det bara som jag själv insett - jag är inte redo. Och det känns helt ok, och bara att ha INSETT det känns näst intill fantastiskt. Så efter en mysfrukost hemma hos Linnéa åkte jag tillbaka till Stockholm. Och nu är jag hemma igen, och längtar bort. 

Avtalet till min lilla lägenhet i Bjärnum kom nämligen idag. Så det ska bara fyllas i och skickas tillbaka, sen är det klappat och klart. Jag har redan skickat in ett JA till skolan, och allting börjar kännas väldigt verkligen. Så nu har jag blivit snudd på galen, och tänker hela tiden på flytten och vad jag har och behöver skaffa. Och inte minst har ju min lilla pojkvän kommit in på skola i Halmstad. Så vi kommer inte vara så oändligt långt ifrån varandra, vilket är helt bäst. Rent jäkla peppad är jag helt enkelt. 

Och imorgon åker jag troligtvis till landet för att fira midsommar med släkten, vilket ska bli supermysigt. Har inte varit där på midsommar på ett par år nu, så i helgen ska jag bara mysa! 

Puss på er.

Fre 15 juni

2012-06-15 @ 00:16:55
Här sitter jag och kan (fast jag tror snarare att det är Vill) inte sova. Ska dock försöka snart, ville bara skriva av mig lite.
Hur som, jag kom in i Bjärnum! Kom dock inte in i Umeå, men jag känner mig väldigt trygg och lugn med Bjärnum och jag är så oändligt taggad så det gör ingenting. Jag har verkligen börjat se så mycket fram emot Bjärnum att jag har svårt att peppa mig själv inför måndagens audition, då jag åker till Göteborg och söker Balettakademien. Jag tror inte jag kommer in där, men det är ändå spännande att åka dit, göra sitt bästa och se hur långt det räcker. Skulle jag mot förmodan komma in tackar jag verkligen inte nej, men jag tror faktiskt inte jag är redo för BA ännu. Och jag har accepterat det, trots att jag så gärna vill. Och därmed känns Bjärnum helt perfekt och jag ser fram emot att lära mig allt jag behöver för att kanske kunna komma in på PAS eller BA nästa år. Det känns helt enkelt riktigt bra. 

Har dessutom ordnat en lägenhet i Bjärnum redan. Har inte skrivit på kontrakt ännu, men det ska skickas hem till mig. Så jag har fått tag på en etta, ca 41 kvm på andra våningen i närheten av skolan. Känns så himla bra att ha det fixat redan. I vanliga fall vore det så typiskt mig att skjuta upp det till senare, nästan försent. Men inte denna gången! Och det känns bra. Jag hade kunnat bosätta mig med några klasskompisar, men jag kände vid närmare eftertanke att jag gärna ville ha något lite eget. Jag har ju faktiskt aldrig bott riktigt ensam, och jag kände att jag verkligen ville göra det och bara kunna komma hem till nåt som är bara mitt, där jag får ha saker där jag vill ha dem, där jag får inreda och röra mig hur jag vill och laga vilken mat jag vill och ha all plats bara för mig själv. Jag vill liksom slippa känna att jag stör någon eller tvärtom. Därför valde jag att bo själv. Men jag har inga planer på att vara ensam hela tiden, nej icke! Känner jag mig själv och mina vänner rätt kommer vi sitta mycket hos varandra och sjunga, mysa, dricka te och snacka skit. Ser riktigt fram emot det. Och dessutom, när jag går i Bjärnum kan jag med enkelhet ta mig till Markaryd och hälsa på de som är kvar där och se deras föreställningar och allt vad det är. 

Så ur all skit jag kände när jag kom hem (som fortfarande inte känns helt okej under alla dygnets timmar..) så kan jag ärligt ändå säga att idag har varit en bra dag, och jag har något riktigt kul att se fram emot.

Ons 6 juni

2012-06-06 @ 23:12:07
Jahapp. Jag gjorde min audition på söndagen och lyckades inte bara faktiskt genomföra hela dagen, utan jag tycker faktiskt att jag gjorde en riktigt bra audition. Jag var riktigt trött och hade riktigt låg energi på dansen, men jag hoppas att sången och dramat räckte. Får svar på fredag, så vi får se. Håll tummarna!

Sen dess har jag packat, slutat skolan och flyttat tillbaka till Stockholm. Och helt ärligt är det skitjobbigt av flera, flera anledningar. Men här är jag, och jag ska försöka göra det bästa av sommaren. Jag ska försöka ha en riktig ego-sommar, då jag bara tar hand om mig själv - tränar mycket, äter nyttigt, gör det jag vill göra, njuter av det lilla. Jag tror jag måste försöka få mig själv att må så gott som möjligt, just för att omställningen är så stor för mig och alla mina känslor. Det kanske är världsligt för någon annan, men för mig är det världen. 

Vilket påminner om ett fint litet "saying" som jag såg förut. 
"I världen är du bara någon, men för någon är du hela världen."

Puss på er.

RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com